Препорачувам:
-Лало автоелектричар (Централното заклучување не можеше никој да ми го направи на астрата, беше однесена кај секој можен автоелектричар и сите пробуваа само на компјутер да го кодираат клучот, се додека не ја однесов кај Лало и го среди проблемот за 500 ден, исто и со аирбагот
Кратко кажано ДОКТОР за автомобилска електрика) - Прилеп 070343168
-Горан плинар (на Mercedes-от имав BRC плин, не знам каде не го однесов, имаше misfire и check engine, никаде немаа софтвер за BRC плин, отидов кај Горан и ми рече дека проблемот е во плинска дизна, без да ја стави на дијагностика, ми смени друга дизна и проблемот се среди.
Откако ја купив астрата, ја средив да не речам 100% и си реков ми остана уште плинот да го проверам и филтри да сменам, ја носам кај Горан и ми вика колава работи на 3 клипа само што ја слушна, а претходно беше кај многу мајстори на проверка и ни еден не го примети тоа, провери свеќици, излегоа во ред, провери бобина, и таа излезе во ред, мери компресија, и излезе дека на 3 клип е ослабена компресијата.
Или кратко кажано ДОКТОР ЗА ПЛИНОВИ) - Прилеп 077722063
Не препорачувам:
Саше автоелектричар
Братучед му на Лало, Мики, исто така автоелектричар
Со Горан позитивно искуство и јас, нема подобар за плин во Прилеп, еден другар ми го препорача, ми среди кола спремна за на отпад, а претходно шетана по плинари мајстори итн итн.
Лало е добар, ама знај и солен да биди 
Овај не е Мики кај скривницине? Тој го кажува бил добар.
А овај Саше кој е? кај се најдува?
Дај кажи некој добар механичар пп, 100 ги имам сменето, немам асолен најдено 
Мики е одма до Горан, работилница до работилница се.
Саше работи дома, има гаража, се занимава со централни заклучувања најмногу, ама појма нема, не знаеше аирбагот да ми го направи, а ми зеде пари, ниту пак виде што е како е со централното, а познат е по то...
Се најдува на крај на Партизанска.
Добар механичар е Даниел - 075630283
Не знам дали си бил кај него, ама е многу ефтин и квалитетно работи.