Ne znam jas dali sum go razbral ili ne, ama razbrav deka odlicen nacin kako da unishtis tema, mozebi edinstvena kaj sto nemase hejt e da spomnuvas zalenja i placenja kako nekoi im zaviselo pienjeto od cenata.
Taka kako sto im zavisi i kupuvanje kola, klima, rucek, masina za perenje, kompjuter itn...
Eve neka ne zali neka pise koj mu e problem, jas sum ultrafaca ke go pocastam sto saka, eve jas ke se prijavam, 2-3 pijacki ke mu naracam sto ovde nikade ne mozam da gi najdam vkupno ni 100eu nema da go fati i ke ispadne najgolem fraer.
A vaka toj sto gi zali drugite ispadna najmnogu za zalenje. Zosto se posra i ovaa tema od glupost, tolku od mene vo ovaa tema.
Adios. Trgnav da ja otvoram rakijava od 50.000,00 denari, pardon od 500 den.
@MecheTo П.с има луѓе кои цената на пијалокот им е одлучна во целиот муабет и ги жалам.
Ako ti kako kanta tropas i go zalish barem pola forum, a sega se najde uvreden pa kako me tolerirale i bla bla, eve uzivaj, se ke izbrisam sega i uzivajte vo tvoeto zalenje. Sleden pat pazi sto pisis i imaj oset za okolina.
I mnogu interesna rabota, koga navreduvate vie takvi ste bile otsekogas, ste go kazuvale mislenjeto, ne ste glumele ludilo, a koga nekoj ke vi vrati odma e placenjeto kako ve navredile, pa kaj se adminite... Vredi da si go razmislite delov, vecer pred spienje malku uklucete mozok, koj go ima.