Апсолутно.. Така избирав и УСБ кабли.. Ги имав дома едно 7-10 дена и тоа натенане..
Кој ти помагаше? Кој ти ги менуваше каблите без ти да знаеш кој е кој? Кој ти ги запишуваше резултатите?
Ако сам си ги мењал каблите тогаш си знаел кој кабел у кој момент свири. Тоа не е слеп тест.
Filip, filip.. Па ти поаматер си бил него што мислев.. Што мислиш, кога даваш пари за опрема од овој ценовен ранг, би одговарало да се лажам себеси?
Микич другар ми
Девојка ми (која што плус има осет за музика и звук бидејќи пее во хор).
Сесиите на тестирање траеа Филип.. Не е тоа тала насилнички и со силување како што ти замислуваш дека е.
Менувањето на компонентите беше скроз RANDOM без да знам воопшто која свири и по воља на менувачот на кабли од опремата.Кога се тестираше опрема што има диода, беа упалени за да не знам дали свири и ли не, и покрај што не била поврзана.
Ќе ти пратам утре уште слики од опрема тестирање.. И за разлика од тебе, мене стварно ова ми е до некаде пасија, и стварно со ќеиф го правам, а не ради да се најдам у муабет.. И совет, за да можеш да се мешаш во било која дискусија, да стекнеш малку реално искуство за промена?
Што, сам си тргна со претпоставка дека сам сум менувал кабли и слично , и покрај што ти објаснувам дека друг ги менувал дури јас сум бирал.. А да.. Истото и јас го правев (менував кабли и опрема), а девојка ми требаше да избере компонента што подобро звучи и да објасни зашто (не и беше замарање до еден момент, бидејќи и она сака музика многу).Кога и стана заморно, продолжив со другари..