Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Се мислев и за Королата 1.2 турбашот...ја испуштив акцијата шо ја имаа (пу)....имам искуство со Тојота...позитивно, сепак некако Маздава ме влече појше...мада сум скептик ради атмосферецот. Возев и Сивик од претходната генерација...1.4. мислам беше со 100 кс атмосферец...док повлечеше....век поминал
Т-рок се разбира особено што внатре имаш многу многу простор како тигуанот само што багажникот е помал. Дали е вклучен ДСГ менувач во понудата?
Го мешаш со Т-Крос. Јас лично бев изненаден од просторот во Т-рок позади и напред. А овие од порше што прават дубари со ставање на нефабрички бандажи на нови автомобили немам коментар.
Цитат: vlatko.klp на 03 Март 2020, 14:48:43 pmТ-рок се разбира особено што внатре имаш многу многу простор како тигуанот само што багажникот е помал. Дали е вклучен ДСГ менувач во понудата? Т-Рок и Тигуан имаат мноооооооооогу различна просторна понуда.Цитат: vlatko.klp на 03 Март 2020, 15:04:16 pmГо мешаш со Т-Крос. Јас лично бев изненаден од просторот во Т-рок позади и напред. А овие од порше што прават дубари со ставање на нефабрички бандажи на нови автомобили немам коментар. Од каде тоа?
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Zero дај не се бламирај каква различна просторна понуда? T-roc e поширок од некои конкуренти на тигуан(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
https://www.toyota.com.mk/promocija/corolla-kako-nikogash-dosega/