Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
A6 тогаш баба шо го возела. Скалата ќе го кошта 18. Знам дека боли што VW групација гази во тие класи
Многу ја отупевте, човекот праша за мислење помеѓу две коли, фрштат мислења на сите страни, види ова види она. Од тоа што навел, Т-Рок му е попаметна опција ради просторноста ако може да ја премижи завршната изработка на ентериерот.
Погледни и Шкода Скала, за тие пари 1.6тди напукан со опрема, и е многу просторна.
@vlatko.klp isto ko da kazes deka tiguan ima isto prostor so Touareg. Klaustrofobija me fati u t-rok. toa ti e nabildano polo i nisto poise...
Certain parts of the platform, like the joints, are well sealed. However, you’ll notice several places that have no protection, like the grey part in the square. This is disappointing for a company that has for a long time been battling the reputation of being easy prey for rust.
Цитат: t0m1cA на 03 Март 2020, 22:37:00 pmМногу ја отупевте, човекот праша за мислење помеѓу две коли, фрштат мислења на сите страни, види ова види она. Од тоа што навел, Т-Рок му е попаметна опција ради просторноста ако може да ја премижи завршната изработка на ентериерот.Трок бил подобар избор од Мазда 3? Во секој поглед не е точно. Не разбирам како може тоа да го кажеш. Човекот може да купи Трок наместо Мазда по грешка, после на душа да го носиш.
Цитат: Deni на 04 Март 2020, 07:11:55 amЦитат: t0m1cA на 03 Март 2020, 22:37:00 pmМногу ја отупевте, човекот праша за мислење помеѓу две коли, фрштат мислења на сите страни, види ова види она. Од тоа што навел, Т-Рок му е попаметна опција ради просторноста ако може да ја премижи завршната изработка на ентериерот.Трок бил подобар избор од Мазда 3? Во секој поглед не е точно. Не разбирам како може тоа да го кажеш. Човекот може да купи Трок наместо Мазда по грешка, после на душа да го носиш.Ти велиш не е точно, мене лично ми е подобар избор кога ќе ја земам во предвид моторизацијата на возилото. 22-23.000 буџет е ни ваму ни таму, можеш да купиш возило од повисока класа што ќе биде празно внатре, опрема 0, а можеш да купиш и возило од пониска класа што ќе биде со многу опрема.П.С. Нема да го носам на душа, убаво возилце е Т-Рокот.
Ајде дечки за помош - решив да мењам ауто ...имам две опции вака шо ме бендисвет и се во рамките на буџетот 22-23.000 евриња:- Мазда 3 Skyactiv G Comfort + ниво на опрема + нешо гратис дополнително 122KS- T-Roc 1.6 TDI 115KS Style ниво на опрема + гратис нешто дополнителноТреба брзо да одлучам јер понудите се со рок на траење