Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Богами, стварно страдате што мачките ќе влезат да се згреат. Ја не знам како живеете со таа мука.Насабајле чукнете на крило 2-3 пати пред да влезете во кола. Евентуално ако знаете дека редовно влегуваат, свир со свирката еднаш кратко, ќе се распаметат, ќе излезат.
Кажи ми само кога ќе искочиш да пукаш со воздушната во мачки, да те пријавам во полиција на време, да не губат време луѓето.
Преживуваме. Мене па ми е мило кога ќе видам стапки на колата, се згреало некое животинче, полесно ја прошло ноќта.
Истиот проблем со мачките. Или лежат на моторот или цела хауба па и кров ми со стапки. Решение сеа за сеа немам, освен да врзам куче некое во близина на колата, ама немам куче
Скоро секое сабајле го гледам тоа. Едно време ме нервираше, после почнав од друга страна да го глеам, и не ме нервира веќе.
Цитат: Zile на 29 Ноември 2022, 20:49:21 pmИстиот проблем со мачките. Или лежат на моторот или цела хауба па и кров ми со стапки. Решение сеа за сеа немам, освен да врзам куче некое во близина на колата, ама немам куче Ќе врзеш куче, па ќе ти моча по бандашите.
Уште цитроенот го имав, застанав до аптека на 3 минути влегло мачето кај клинестиот каиш, и ја откинав ногата.... (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Sent from my M2102J20SG using Tapatalk