Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: onak на 26 Мај 2013, 11:57:13 amова значи дека канти ви се колите...на мојата ништо не и фали, не е тапа.. баш си е супер... само ме нервира дека нејке поише од 240 да иде...Зошто ја нема на сликите од маврово? Премногу е совршена за да се вози заедно со другите смртници од коли?
ова значи дека канти ви се колите...на мојата ништо не и фали, не е тапа.. баш си е супер... само ме нервира дека нејке поише од 240 да иде...
Цитат: kimi makedonski на 26 Мај 2013, 16:29:36 pmЦитат: onak на 26 Мај 2013, 11:57:13 amова значи дека канти ви се колите...на мојата ништо не и фали, не е тапа.. баш си е супер... само ме нервира дека нејке поише од 240 да иде...Зошто ја нема на сликите од маврово? Премногу е совршена за да се вози заедно со другите смртници од коли? за ти да прашаш и никој да не ти каже...
За кочницата, сите фиати се такви. Кога ќе ја навикнеш и кога ќе седнеш во друга кола ке мислиш дека колата не кочи
сите фиати имаат јаки кочници
Mислев дека само на Доблото му се јаки кочниците дека е карго!Прв пат возење Доблото 30м и кочење, лепење колегата на стакло. Eдвај смирив работа ќе дојдеше до тепање мислеше намерно сум ја џапнал на кочница.ЈБГ.
Цитат: Smichka на 27 Мај 2013, 18:16:12 pmсите фиати имаат јаки кочницисите коли имаат јаки кочници