Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
ууу тешок избор xperiata x8 ми е мал според мене, wildfire S не е лош ќе размислам сепак фала ви, па ќе ви кажам што сум направил, а тоа нема да биде скоро после 1 месец сега само да видев што како иде.
Одговорот од т-мобиле што ви го должев....Како што кажав претходно пратив емаил до т-мобиле за телефони на кои веќе им истекол договорот и истиот бил испочитуван и ми ги испратија unlock кодовите, така да кој има стари телефони од нив со истечен договор може да побара да му ги пратат
Цитат: slaki на 23 Јануари 2012, 09:29:20 amОдговорот од т-мобиле што ви го должев....Како што кажав претходно пратив емаил до т-мобиле за телефони на кои веќе им истекол договорот и истиот бил испочитуван и ми ги испратија unlock кодовите, така да кој има стари телефони од нив со истечен договор може да побара да му ги прататСо тебе праев муабет по ПП? Мило ми е што помогнав, ова важи и е докажано и за другите оператори, кој има телефонче а му е изминат договорот, нека си прати мејл со IMEI бројот и молба за unlock code.
Да Да, еве да ти се заблагодарам уште еднаш. Инаку имаше неколку размени на маил на крај ми се заблагодарија за комуникацијата
Цитат: slaki на 23 Јануари 2012, 09:29:20 amОдговорот од т-мобиле што ви го должев....Како што кажав претходно пратив емаил до т-мобиле за телефони на кои веќе им истекол договорот и истиот бил испочитуван и ми ги испратија unlock кодовите, така да кој има стари телефони од нив со истечен договор може да побара да му ги прататДали ова важи и за iPhone?
Има случаеви во странство, каде операторот без проблем му ги одклучува ајфоните после договорот. Баш ме интересира кај нас. На мојот 2 те, години истекуваат во Јули, не можам да прашам. Или да одам, да се направам на Тошо.