Прво нека ти е со среќа и убави моменти да креираш да домот ти донесе мир хармонинја топлина само убавини( што на себе си посакувам тоа и на тебе амин)
Скоро нема во која зграда не сум влегол каде што се гради бев и таму не ми се допадна квалитетот со кој се гради и како се гради конкретно станот што гледав е со една спална катастрофа беше од искривени зидови лоша инсталација секој човек кој купил еднаш стан во животот ке свати за што зборам конкретено во градба.Мене не ми се допадна како се гради и повторувам какви материјали за распоред не дискутирам за локјација кажав што имам.
Нема да наведувам имиња на инвеститори компании ако постот е недобар него го избришат за мои пари како и за се барам гаранција,квалитет услуга како што наведе браво човекот е навистина добро информиран и знае што како и како се купува пред се стан.
Од сите објекти што ги посетив Треска Резиденс во центар е научна фантастика за градба за сите во скопје ,кога ке отидеш таму да погледнеш стан како се гради ке ти стане се јасно и ке ти се разјаснат повеке работи во врска со купување на дом.
Еве од елинг со една спална искривени зидови во ова фаза и инсталација и обичен домакин ке свати дека така не се мести
Имам и јас слики, ама во многу понапредна фаза од ова што го имаш ти.
И не изгледа ништо поразлично од многу други згради кај што бев да гледам. Ама еве, ти се разбираш, ние другите врска неаме.
Башка и денес бев пак, ништо поразлично од било кое друго градилиште...
Али небитно... Треска ако е најубаво, не значи дека и другите скапи се такви. Еве на Водно пун ку**ц згради се изградија околу мене, цени над 2000€/m², ништо посебно од квалитет...
Карши Зебра, 2090€/m², ист хаос како у Железара.
У Железара, Елена Лука, 1450€, цена скоро идентична како Елинг, и сега ќе кажеме дека не чини у споредба со Треска?
Бош муабети.
На крај краева, какво сака нека е, не давам 2500€ за квадрат... Особено не 15000 за паркинг место.
На страна муабетот што живеам во стара, а одржувана куќа... Се што е ново, ќе биде подобро во секој поглед.
И огромен плус за мене, што локацијата ми е екстра мирна, и на 15мин. пешки од работа. Молим лепо.
Sent from my Xiaomi 13T