Автор Тема: Купување стан (пред се во Скопје), каде (локација), реални цени или не?  (Прочитано 392213 пати)

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5257
Деновиве шетав низ Тафталиџе и наидов на една зграда (2 спрата плус поткровје), многу ми праи мерак како изгледа. Инвеститор е Градба Груп ДООЕЛ, дали има/знае некој нешто за фирмава број за контакт, зошто го превртев интернетов ништо нема од контакт.

Не се продават станови во оваа зграда.
Иначе мој проект е.
Top zgradule, od start go pratam

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

Отсутен Nandor The Relentless

• Легенда
  • Пораки: 9015
  • Возач без обзир. Безобзирен возач.
Деновиве шетав низ Тафталиџе и наидов на една зграда (2 спрата плус поткровје), многу ми праи мерак како изгледа. Инвеститор е Градба Груп ДООЕЛ, дали има/знае некој нешто за фирмава број за контакт, зошто го превртев интернетов ништо нема од контакт.

Иначе мој проект е.

Слушај, стари, добар дезен!
Ова на Његошева ли е, како ли се викаше улицата...
Министерство за транс, поп и виски.

Отсутен dudin

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 360

Иначе мој проект е.

Бравo, зградата изгледа многу јако.

Од која причина не се продаваат? Распродадени?

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 15015
Претпоставувам „одбрано друштво“ на станари. Дали роднини, дали пријатели и не сакаат било кој да се всели во зградата и си инвестираа.

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10330
По мои сфаќања далеку е ова од зграда, модерна и симпатична куќа би рекол :)

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11843
  • Архитект
@loopz  ул. Римска

Иначе мој проект е.

Смислена е како луксузен објект со 3-4 станови за изнајмување. Со внатрешен базен и сауна.
Некоја компанија ја бендисала куќата и ја изнајмила целата, комплет.

Иначе се се продава за пари. Мислам дека има шанса некој да ја купи топтан целата за добра сума.

Отсутен dudin

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 360
@loopz  ул. Римска

Иначе мој проект е.

Смислена е како луксузен објект со 3-4 станови за изнајмување. Со внатрешен базен и сауна.
Некоја компанија ја бендисала куќата и ја изнајмила целата, комплет.

Иначе се се продава за пари. Мислам дека има шанса некој да ја купи топтан целата за добра сума.

И тоа е добра зделка, цела куќа да се изнајми.
У секој случај пак ќе кажам браво за проектот

Иначе мој проект е.

Слушај, стари, добар дезен!
Ова на Његошева ли е, како ли се викаше улицата...
Мислам дека е на Римска

Отсутен Dule_

• Сениор
  • Пораки: 3050
Има некој искуство со порта, конкретно со порта 1 и 2?

Како е со квалитет, правни работи дали се регулирани како што треба и сл.

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

Отсутен AllMightyMe

• Легенда
  • Пораки: 7194
Имам јас пишувано за нив, наназад низ страниве. Во кратки црти, сите се исти.

Отсутен Silvester

• Редовен
  • Пораки: 1907

Има некоја моментална понуда во Порта 1 и 2? По огласиве едно време имаше објави, но во последно време немам начекано.
  www.malservis.mk - сѐ за твојот автомобил!

Отсутен Inter1

• Редовен
  • Пораки: 2821
Порта 1 и 2 Аеродром? Ако се тие тогаш правно немаш гајле, за квалитет исто така, ама се распродадени 100% и малку касни со рокови. Сега почна Порта Супериорум во близина на другите порти и би требало супер да изгледа барем по слики и рендери.

Отсутен Dule_

• Сениор

Има некоја моментална понуда во Порта 1 и 2? По огласиве едно време имаше објави, но во последно време немам начекано.

Има неколку од 59 квадрати по огласиве, се наоѓаат од време на време. Земени се со компензација и ги продаваат изведувачите.

Порта 1 и 2 Аеродром? Ако се тие тогаш правно немаш гајле, за квалитет исто така, ама се распродадени 100% и малку касни со рокови. Сега почна Порта Супериорум во близина на другите порти и би требало супер да изгледа барем по слики и рендери.

Да, на тие мислам.

Отсутен Inter1

• Редовен
Е тоа е веќе друго, ако некој препродава итн., ама конкретно од Порта ако купуваш како инвеститор нема. Инаку коректна изведба, добри распореди, барем од тоа јас што гледав и што ме интересираше и колку што се разбирам :D. Не можев забешеки да најдам со исклучок на пукнати плочли во вц или нешто такво од естеска природа што ќе ти го сменат ако го пријавиш, ама тоа е ваљда стандард сегде.

Отсутен Dule_

• Сениор
Е тоа е веќе друго, ако некој препродава итн., ама конкретно од Порта ако купуваш како инвеститор нема. Инаку коректна изведба, добри распореди, барем од тоа јас што гледав и што ме интересираше и колку што се разбирам :D. Не можев забешеки да најдам со исклучок на пукнати плочли во вц или нешто такво од естеска природа што ќе ти го сменат ако го пријавиш, ама тоа е ваљда стандард сегде.
Од порта би бил купен, нема да го купувам од лице/фирма па да плаќам данок. Јас би бил прв сопственик

Отсутен Inter1

• Редовен
Ако можеш така да изиграш тогаш тоа е ок. Инаку ако прекупуваш џабе 3% данок ќе ги фрлиш.