Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Nema nesto so me nervira poveke od toa koga ke mi se 'obesi' kolata na sneg dodusa sega kombeto e povisoko od kola ali ako ima poveke sneg I so jego mozis da se obesis.
Цитат: onak на 30 Декември 2014, 00:26:53 am-било која зимска гума е подобра од летна, за на снег и мразБило која зимска гума е подобра од летна за каква било подлога чим температурата е ниска, не само за снег и мраз. И на сув и чист автопат - доколку е ладно - зимската гума е подобра од летната. Зимска гума се вика затоа што се става во зима. Не се вика ни снежна ни мразна гума. Еден од најраширените митови за зимските гуми е дека се потребни за снег и мраз. Не. Потребни се кога е времето ладно, без оглед дали има снег или мраз.Така да, во горниот цитат треба само делот „на снег и мраз“ да се замени со „во зима“ и се ќе биде во ред.Другото што го пиша така е и го потпишувам: си има кој модел у која димензија го бива а у која не. Еден ист модел на гума може во една димензија да е топ а во друга срање.
-било која зимска гума е подобра од летна, за на снег и мраз
Подобро месечна за автобус да си извадам.
вие господине:-дециден-вадач од контекст-извртувач на муабет-изопатор на вистина-увалувач на своја теорија-не ретко безобразен-филипВ
а плус и не си во право. и не само што не си, туку си во голема грешка и заблуда.
прашај ја википедија што ке ти каже, а после прошетај по реномираните сајтови за гуми, информирај се па после цитирај и исправај криви дрини т.е.
Така да, Симо нема врска со муабетов...