Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ахам... Како знаеш дека не сум во право? Пошто симо така кажа, или?
Ќе прочита некое дете што пишува суперискусниот Онак и ќе искача у зима со летни гуми пошто немало снег.
пак ја извртуваш вистината... кога јас реков дека зимно време треба да се вози со летни гуми? дај цитирај го тој дел кај што посочив дека ВО ЗИМО Е ПОДОБРО СО ЛЕТНИ ГУМИ!! немој да ми буташ зборови во уста... пак го правиш на нај безобразен начин она што нај добро го правиш...
-било која зимска гума е подобра од летна, за на снег и мраз
ало бе.. 8 комплети гими менувам годишно... ниеден ебан линк од википедија или мислење од некој надуенко како тебе нема да ми го смени искуството... дали ти е јасно тоа?
Цитат: onak на 31 Декември 2014, 11:23:59 amало бе.. 8 комплети гими менувам годишно... ниеден ебан линк од википедија или мислење од некој надуенко како тебе нема да ми го смени искуството... дали ти е јасно тоа?Личното искуство е многу лош критеирум за вистинитоста. На пример, личното искуство тебе ти вели дека нема потреба да врзуваш појас, што е далеку од вистината.