Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Кажете ми име на некоја англиска фирма за гуми.
Шонкон Ери
Абе луѓе ве слушам што паѓате во несвест вакви гуми онакви гуми летни,зимни,овие чинеле,оние не чинеле, Октавијата на МВР излетала дека имала кељави гуми...Излетала дека 190 возеле затоа...начекале службени и ги ашкаат без потреба и не знаат колку возат...И тој пред 2 години зимата со плавата астра инспекторот од МВР што загина на Илинденска со 160 што удри во дрво и тој од гумите да не излета ...Муабетот ми беше дека до пред 10-15 години не се знаеше летни,зимни,вакви,онакви...Се исти гуми се возеа...Ќе опнеа Сава или Тигар и терај и во лето и во зима, и на снег и на врел асфалт со истите... И тоа појаки зими беа...И никому ништо...Али бизнисот си го направи своето...
Цитат: zookisk на 07 Ноември 2013, 13:03:17 pmАбе луѓе ве слушам што паѓате во несвест вакви гуми онакви гуми летни,зимни,овие чинеле,оние не чинеле, Октавијата на МВР излетала дека имала кељави гуми...Излетала дека 190 возеле затоа...начекале службени и ги ашкаат без потреба и не знаат колку возат...И тој пред 2 години зимата со плавата астра инспекторот од МВР што загина на Илинденска со 160 што удри во дрво и тој од гумите да не излета ...Муабетот ми беше дека до пред 10-15 години не се знаеше летни,зимни,вакви,онакви...Се исти гуми се возеа...Ќе опнеа Сава или Тигар и терај и во лето и во зима, и на снег и на врел асфалт со истите... И тоа појаки зими беа...И никому ништо...Али бизнисот си го направи своето...Еден фар на мојата кола чини колку 2-3 зимски гуми, пљус мајстор, пљус запсиници европски и балкански, пљус една недела ашкање дур да се порави. Зимси гуми нема да ме спасат на 160 сигурно. Да не зборам а накачиење на подмрзнати угорници, и поткочуење на замрзнати уздолници.
Сум го гледал филмот. Полесно ми е зимски гуми на ново.