Допрва следат ќејфоите.. кога ќе ти легне ко чарап на нога, кога ќе знаеш кога што може и колку може, кога ќе ја научиш како „дише“... ќе ѝ се изнауживаш.
Со среќа да си ја возиш, многу километри да свртиш, и баш ми е драго што семејството на моќни бензинаши на форумов се зголемува
И ти си во право, полека се учиме и идеме натака
Мило ми е и мене што сум во семејството на моќни бензинаши, само да прашам дали семејството е на 3-тиот резервоар бензин во една недела
?
Со здравје да те служи, одличен избор. Возев караван VRS во дизелска изведба и пак бев воодушевен иако не сум по дизелите.
Реално дизелот си беше супер во поглед на возните карактеристики, ама го нема тоа чувство на возење турбо бензин што морав да го имам
@igor_xxxx лелелеле со здравје да си ја возиш, не се сомневам дека ти мами осмех секој момент.
Ја ќе си купам ваква само црвена!
Пиши ми во пп
Јас бев строго решен за црна со црниот пакет, ама ако земав било која друга боја ќе беше црвената.Едно време и се мислев дали да одам на црвената, ама сепак црната ми беше тоа тоа
Ќе ти пишам во ПП што те интересира.
Со здравје да си ја возиш. Вчера ја глеав на you tube
Едноставно нејасно ми е како некои работи кои ги имаш дополнително не се стандард на колава
Посебно таа пластика од доле за заштита
И мене не ми беше јасно искрено, ама тоа е.Не сум компетентен да кажам, сигурно Зеро знае подобро, ама мислам со ваквите ситници и дополнителна опрема што не е стандард во цената држат навидум пониска цена.
Од друга страна па сум среќен што не идеше стандард бришачот за 5-та врата, ќе требаше да го откорнам уште во салон
Честито двехиљадаРка туРбо. (со америчко Р).
Јакичко.
Да се враќа нешто со америчко V8 кај тебе
Ах да знаеш каков мерак ми прави колава, ја манијачам секој ден...штета што мојот клуч не фаќа на твојата
Убава да и е среќата, прекрасен избор! Stealth
Хаха, во тој случај ѕвони на врата кога е во двор и ќе ја пробаме
Таа е
Ти си бил низ Карпуш.
Ми се свиѓа стелт пакетот како изгледа во живо.
И стај некоја потрошувачка над 10 просек, не се брукај по форуми
Чим сум бил јас добро е
Нареден пат да не се брзаш и да застанеш
И мене повеќе ми се свиѓа во живо како изгледа целата комбинација со стелт пакетот, а за потрошувачката ќе го промениме тоа, само дизелашиве ќе ме тролаат со потрошувачка на пример од 15литри до средно водно викендов
B-E-A-UTIFUL
Indeed