Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
ВАГ е пред сите останати од нивната класа.
Одлична. Само внимавај на перални и средства и ќе си потрае ваква. Лајк4е
Цитат: Simo - Carrier159 на 23 Јуни 2018, 12:16:52 pmОдлична. Само внимавај на перални и средства и ќе си потрае ваква. Лајк4е Бев денеска на перење, пола дечките пола јас перењето Добив препарати и инструкции за перење од Дарко, па ќе видиме како ќе биде.Ќе беше многу полесно Бушавиот да ми е блиску, ама тоа е Ако не, на крајот четките како што вика Стратро
Со здравје да се вози. Се си погодил, и сегмент, и мотор, и менувач, и боја, и седишта, и светла, едино незнам аудио-то какво е ама па и не е многу битно (ваљда) со тој мотор. Многу многу убав избор. Милион да и направите.
За мене не е ништо посебно*, онака ОК е, прифатлив звук за во кола.Сеуште музиката е само позадински звук во колава, штета е моторот да не се слуша *Имај на ум дека сум разгален за добар звук и можеби ОК е стандардниот систем, само јас изводам
Цитат: igor_xxxx на 25 Јуни 2018, 08:27:12 amЗа мене не е ништо посебно*, онака ОК е, прифатлив звук за во кола.Сеуште музиката е само позадински звук во колава, штета е моторот да не се слуша *Имај на ум дека сум разгален за добар звук и можеби ОК е стандардниот систем, само јас изводам Туф туф. Инаку, нешто што не сме го дискутирале - можеби ќе биде интересно да се направи тест (статија) за споредба на "стандардно" и "надградено" озвучување, кога доаѓа од фабрика, како фабричка опција.Имаме две (речиси) идентични коли на лагер - значи ќе елиминираме фактор на различен акустички простор.Ако има интерес на форумов...
Ти најде да коментираш за ова Ако има заинтересирани може да направиме споредба зашто да не, и мене ме интересира колку е подобар кај тебе Canton системот.