Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Момци, ме составија успешно, као, али океј е. Бидите така па се читаме. Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
Бев за зачистам гареж малку, па го истерав и мерењевоМе скеба сообраќај, ама нема што да се правдам, служимо народу(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: marjanot на 21 Август 2017, 23:33:08 pmБев за зачистам гареж малку, па го истерав и мерењевоМе скеба сообраќај, ама нема што да се правдам, служимо народу(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Исто ко ја? Не-мо-гуче!
очекував нешто пониска кај тебе. Али ок, тоа е тоа 120, сличен мотор, слична аеродинамика...ко оние со тедеијците што вадат иста потрошња стално
Јас гарантирам дека ќе паднат. Ќе ги засрамат дизелите.Прв @marjanot ќе падне под 7 со истиот мотор
Исто ко ја? Не-мо-гуче!