Автор Тема: Рекла Казала IV: Fury Road  (Прочитано 2891297 пати)

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20895
Одг: Рекла Казала IV: Fury Road
« Одговори #19350 на: 16 Јуни 2026, 14:52:22 pm »
Секогаш користете Paypal, Google Pay или Apple Pay за онлајн плаќања, без да внесувате рачно картичка на секое.

Или кредитна картичка ако имате, зошто многу полесно е да ти вратат средства на неа.
NLB mi barase licno da sum odel vo ekspozitura za da osporam transakcii. Iako ne ziveam vo MK ne mi ponudija niedna druga opcija

A inace da najdobro google ili apple

Sent from my SM-S938B using Tapatalk

Јас у февруари бев во Скопје за да средам ствари со банка, така да, ништо чудно што не ти дозволиле.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен riki_staff

• Сениор
  • Пораки: 6070
« Одговори #19351 на: 16 Јуни 2026, 15:01:34 pm »
Вчера откако се јавив да ја блокират сметката после тоа отидов да ми издадат друга,ја пријавиле како изгубена/украдена и 400 денара одземале од сметката...

Sent from my 2209116AG using Tapatalk

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7619
« Одговори #19352 на: 16 Јуни 2026, 15:05:13 pm »
Вчера откако се јавив да ја блокират сметката после тоа отидов да ми издадат друга,ја пријавиле како изгубена/украдена и 400 денара одземале од сметката...

50% од профитот на банките се вакви глупи провизии и слично ;D Ама може гордиот македонец да голта и многу повеќе  ::)

Отсутен riki_staff

• Сениор
  • Пораки: 6070
« Одговори #19353 на: 16 Јуни 2026, 15:29:17 pm »
Малку ме делеше да направам нарачка од ~40€ и да останат само 4-5€ на картичката пред да ја нападнат сметката,затоа и не им беше успешен обидот да ми одземат 62$ од сметката 😁.
Сметката ја користам само за онлајн пазарење и ставам пари по потреба...
Да знаев дека вака ќе испадне ке си ја направев нарачката и ќе ја затворев сметката 😆.