Автор Тема: Рекла Казала IV: Fury Road  (Прочитано 2916308 пати)

Отсутен Jimny

• Сениор
  • Пораки: 3716
Одг: Рекла Казала IV: Fury Road
« Одговори #19380 на: 30 Јуни 2026, 06:10:54 am »
Дечки, ми треба препорака.

Барам производител или фирма што продава PEHD (водоводно) црево за во земја пола цол. Потребни ми се околу 2.000 метри, па би сакал директно од производител или по поволна цена да купам.

По можност да е од Скопје, Куманово или Велес. Не ми одговара понуда од Железари тековни бидејќи цената ми е превисока.

Ако имате проверена препорака или контакт или некој да има а не го искористил му останало немора таа должина може и помала па со спојки ке чинам чаре , ве молам пишете. Благодарам однапред!
You have to start with the truth. The truth is the only way that we can get anywhere. Because any decision-making that is based upon lies or ignorance can't lead to a good conclusion.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 45087
  • Il Moderatore
« Одговори #19381 на: 30 Јуни 2026, 07:00:10 am »
Конти Хидропласт произведуваат цевки, ама од Гевгелија се, во секој случај, не е лошо да ги побараш, може ќе добиеш некоја корисна информација. Најдолу на страницата има и некои телефони:

https://konti-hidroplast.com.mk/kontakt/
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен nestor04

• Сениор
  • Пораки: 6929
  • Шо да пишам тука?🤔
« Одговори #19382 на: 30 Јуни 2026, 15:02:55 pm »
Постои ли факултет што може да се учи и полага на македонски јазик online/remote?
Освен БАС.

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5456
« Одговори #19383 на: 30 Јуни 2026, 15:14:15 pm »
Постои ли факултет што може да се учи и полага на македонски јазик online/remote?
Освен БАС.
Postoi i sto nemora da se polaga treba da iskesiras.Vidi so Fakultet za turizam i menadzment

Sent from my SM-S938B using Tapatalk

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7835
« Одговори #19384 на: 30 Јуни 2026, 16:05:42 pm »
Освен БАС.

На Слвјански у Свети Николе не мора ни да учиш...

Отсутен nestor04

• Сениор
  • Пораки: 6929
  • Шо да пишам тука?🤔
« Одговори #19385 на: 30 Јуни 2026, 17:42:38 pm »
Не прашувам за мене и целта е да се учи ремоте, не да се плаќа и да се поминуваат испити.

Отсутен MAPJAH

• Легенда
  • Пораки: 7161
  • Бенве сие бенве
« Одговори #19386 на: 30 Јуни 2026, 17:44:34 pm »
Опет неке комбинације, јаке егзебиције, мале краџе ситне преваре. Џимни?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30715
    • CARclub.mk
« Одговори #19387 на: 30 Јуни 2026, 18:28:35 pm »
Не прашувам за мене и целта е да се учи ремоте, не да се плаќа и да се поминуваат испити.

Првото прашање е што точно барате? Од мое искуство, онлајн настава е срање. Не се учи. Колку и да е покомплицирано, подобро е да се оди на предавања.

Отсутен Jimny

• Сениор
« Одговори #19388 на: 30 Јуни 2026, 19:31:57 pm »
Конти Хидропласт произведуваат цевки, ама од Гевгелија се, во секој случај, не е лошо да ги побараш, може ќе добиеш некоја корисна информација. Најдолу на страницата има и некои телефони:

https://konti-hidroplast.com.mk/kontakt/
Добра понуда ми дадоа фала на предлог.
You have to start with the truth. The truth is the only way that we can get anywhere. Because any decision-making that is based upon lies or ignorance can't lead to a good conclusion.

Отсутен Jimny

• Сениор
« Одговори #19389 на: 30 Јуни 2026, 19:37:24 pm »
Опет неке комбинације, јаке егзебиције, мале краџе ситне преваре. Џимни?

Sent from my iPhone using Tapatalk