Автор Тема: Рекла Казала IV: Fury Road  (Прочитано 2776531 пати)

Присутен andrejnaumovski

• Редовен
  • Пораки: 2376
Одг: Рекла Казала IV: Fury Road
« Одговори #19170 на: 29 Април 2026, 18:24:57 pm »
-1.75 со -0.5 цилиндар на 2те

Мене астигматизмот ми смета прилично многу, особено при возење навечер. Затоа и цилиндарот е тука.

Присутен Jimny

• Сениор
  • Пораки: 3642
« Одговори #19171 на: денес во 11:47:01 »
@nestor04  (?) ......
You have to start with the truth. The truth is the only way that we can get anywhere. Because any decision-making that is based upon lies or ignorance can't lead to a good conclusion.

Присутен nestor04

• Сениор
  • Пораки: 6871
  • Шо да пишам тука?🤔
« Одговори #19172 на: денес во 12:10:53 »
Има многу во Прилеп сместени. Прилеп е веќе “пропаднат” град или едно големо село за жал, особено за млади, т.е моја и постара генерација, центарот исто како да не постои, постојано е празен, ноќни клубови немаме воопшто, младински организации нула, единствено само кафе-шема по маалските кафулиња кои во последно време ја практикуваат 40+. Мојата генерација седи дома, учи факултет во Скопје или работи во Хрватска/Германија, нема надеж, мислам дека навреме ја изгаснав ламбата, но во погрешно место.

Едит: Бидејќи секојдневно сум со Битолчани (над 10 вработени се од Битола) ми текна да го едитирам постов и да направам споредба. Пред короната се “доближивме” со Битола во поглед на ноќен живот, моментално Битола иако е на 40км од нас, веднаш се заприметува разлика, повесел, понезавидлив народ, странците едвај чекаат да се вратат назад (дали на одмор или засекогаш тоа е дискутабилно). Болна тема ми е, ама Прилеп го прогласувам за умрено!
« Последно менување: денес во 12:16:38 nestor04 »

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5384
« Одговори #19173 на: денес во 12:42:26 »
Има многу во Прилеп сместени. Прилеп е веќе “пропаднат” град или едно големо село за жал, особено за млади, т.е моја и постара генерација, центарот исто како да не постои, постојано е празен, ноќни клубови немаме воопшто, младински организации нула, единствено само кафе-шема по маалските кафулиња кои во последно време ја практикуваат 40+. Мојата генерација седи дома, учи факултет во Скопје или работи во Хрватска/Германија, нема надеж, мислам дека навреме ја изгаснав ламбата, но во погрешно место.

Едит: Бидејќи секојдневно сум со Битолчани (над 10 вработени се од Битола) ми текна да го едитирам постов и да направам споредба. Пред короната се “доближивме” со Битола во поглед на ноќен живот, моментално Битола иако е на 40км од нас, веднаш се заприметува разлика, повесел, понезавидлив народ, странците едвај чекаат да се вратат назад (дали на одмор или засекогаш тоа е дискутабилно). Болна тема ми е, ама Прилеп го прогласувам за умрено!
Ne ja znaes Bitola kakva bese pred 15-20 godini....

Sent from my SM-S938B using Tapatalk

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 15127
  • Пудингот на шоферството
« Одговори #19174 на: денес во 12:49:55 »
Ne go znae ni Prilep pred tolku godini. ;D
Imaa Studio 54,interesno mesto bese vo toa vreme,Virus itn.itn.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 6295
« Одговори #19175 на: денес во 13:30:55 »
И Скопје беше Скопје до пред 15-20години..
Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55241
  • Махер
« Одговори #19176 на: денес во 13:32:11 »
Тек пред 50-60.

Sent from my SM-S938B using Tapatalk

Присутен nestor04

• Сениор
  • Пораки: 6871
  • Шо да пишам тука?🤔
« Одговори #19177 на: денес во 13:43:01 »
Ne go znae ni Prilep pred tolku godini. ;D
Imaa Studio 54,interesno mesto bese vo toa vreme,Virus itn.itn.
Вирус како многу мал го памтам, од мое време се Станица (затворена), Пирамида (затворена), Deja Vu (кратко работеше и ептен безврска), VIP…