Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Дали некој користи еСим од Водафон грција со неограничен дата пакет? Ми треба инфо како да дополнам кредит и како да го продолжам пакетот, зашто на грчкиот сајт на Водафон се е на грчки. Моно Грчка, Моно Алекс, Моно Водафон.
Рено КОВИД 1.5дци 《》 😡🤬😡😡😡😤⛔Еве го да го видите сите и да се чудите, никош да не ви текни вакво да земите. ⤵️⛔Ти не си кола, ти си кромид 🧅, травестит, чума!!!!6 месеци ме ебаваш, низ сите улици те тргам, ова смени и она смени и... пак исто. Од умо да се поштукнишStart.... injection defaillance, electronique defailance... пииииип... пииииппп...., па.... тииииииииииит.....Па, filtre gasole ...пиииииип.... carte non detecte...пиииииип... па нејчи да вергла... па пак ПИИИИИИИИИИиииип... тит тит тит... па СЕТО НАЕДНАШ!Сензоро е, клучо е, дизните се, сензоро на брегаста, на притисоко... операцијата успешна-пациентот мртов!ШО САКАШ МОРЕ, ШО ДА ТИ СМЕНАМ УШТЕ, ШО К*Р САКАШШШ...че ме умриш , ако ми е пишано да си поживем, неее ти че ме докусуришСум видел коли... коли... секакви и шути и рогати, ама ова ни на сон не се сонува. Да не сакаш и пивце да ти купувам да си пијуцкаш дури ми го мезиш џигеро?☆Ако има херој нека дојди нека го попрај, шо сака нека му прај, да му платам и да заврши беседава☆П.с. имаше едно писмо од пред 15 години на интернет се вртеше, сега го сфатив чоеко 😫(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Направила 1 000 000 km со Ина Делта менување на секои 5 години - не чини ја шитнал.Овој слепиов ќе ја оправа и не чини. Епа не чини