Автор Тема: Рекла Казала IV: Fury Road  (Прочитано 1992354 пати)

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20107
Одг: Рекла Казала IV: Fury Road
« Одговори #14580 на: 15 Јули 2023, 14:22:45 pm »
.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54951
  • Махер
« Одговори #14581 на: 15 Јули 2023, 14:27:15 pm »
Деновиве 2 смртни случаи ханиоти на првиот крак халкидик, тинејџерка со алергии  се угуши од
сопствени повраќаници и мафијашка престрелка во која изрешетан тип оттука.

Се надевам ова значи дека ќе паднат цените на сместувањата.
Веќе се паднати. Ама имаше дојава дека во вторник се очекува екстремен наплив на туристи, заради тоа што ќе паднело горивото 1 денар. Perfect storm.

Отсутен ialeks

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 302
« Одговори #14582 на: 15 Јули 2023, 14:48:52 pm »
Деновиве 2 смртни случаи ханиоти на првиот крак халкидик, тинејџерка со алергии  се угуши од
сопствени повраќаници и мафијашка престрелка во која изрешетан тип оттука.

Се надевам ова значи дека ќе паднат цените на сместувањата.
Веќе се паднати. Ама имаше дојава дека во вторник се очекува екстремен наплив на туристи, заради тоа што ќе паднело горивото 1 денар. Perfect storm.
Па што ако има венец под зградата на собата или во собата по некоја дупка од куршум,
важно цената е на половина.
Ако имало траги од крв дотогаш ќе ги изрибаат.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54951
  • Махер
« Одговори #14583 на: 15 Јули 2023, 14:54:34 pm »
Малку се такви соби, ептен треба да си среќајлија таков џекпот попуст да упецаш. Посигурно ти е лото да си уплатиш.

Отсутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 5456
« Одговори #14584 на: 15 Јули 2023, 16:15:42 pm »
Имаше еден американец мислам беше,  оди на шетање насекаде исклучиво по некој непогоди,  терористички напад и слично. Вика добиваш максимум сеќурити и бенг фор д бак.  Ем обезбеден ем престојуваш во екстра луксузни хотели за кафе пари :D

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

Отсутен nestor04

• Сениор
  • Пораки: 5675
  • Шо да пишам тука?🤔
« Одговори #14585 на: 15 Јули 2023, 16:39:23 pm »
Преку 100 украдени автомобили има, страшно е.
Најмногу целат на Хјундаи и Киа и нив ги крадат, имам роднина кој се занимаваше со такви работи и разбрав дека биле најлесни за кражба. Секојдневно во ФБ групата "Грчка инфо" се споделуваат такви информации.
Страшно е со кола да се појде...

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20107
« Одговори #14586 на: 15 Јули 2023, 19:12:40 pm »
.
« Последно менување: 19 Јули 2023, 16:35:19 pm DarthJe5us »

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10403
« Одговори #14587 на: 15 Јули 2023, 20:02:24 pm »
Kaj nas pokje kradat.

Отсутен ialeks

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 302
« Одговори #14588 на: 15 Јули 2023, 22:56:47 pm »
Имаше еден американец мислам беше,  оди на шетање насекаде исклучиво по некој непогоди,  терористички напад и слично. Вика добиваш максимум сеќурити и бенг фор д бак.  Ем обезбеден ем престојуваш во екстра луксузни хотели за кафе пари :D

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
А има и луѓе се палат на одење по места на случувања од црна хроника.

Отсутен Nandor The Relentless

• Легенда
  • Пораки: 8586
  • Малерозен дрводарец
« Одговори #14589 на: 15 Јули 2023, 23:15:18 pm »
Свакога дана у сваком погледу све више напредујете.
Многу зборува - ништо не кажува.
Ветер од северен правец.
Раскажува детално за комплетно неважни работи.
На кратко, а богами и на Македонски: Никој.

Отсутен andrej_111

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 546
« Одговори #14590 на: 19 Јули 2023, 09:47:33 am »
Па доволно е само на предните да ставиш две за 12.100 денари. За позади ќе ти дадев јас Мишелин од 2014та, и така задните тркала само за да се потпира колата се ставени.

Ама не прашуваш, си тераш по твое.
Aus Liebe Zum Automobil...

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34065
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #14591 на: 19 Јули 2023, 10:08:13 am »
Па доволно е само на предните да ставиш две за 12.100 денари. За позади ќе ти дадев јас Мишелин од 2014та, и така задните тркала само за да се потпира колата се ставени.

Ама јасно ти е дека тркалата на кои колата се потпира се најбитниот фактор за стабилност на истата така? Јасно ти е дека Мишелинки од 2014-та на задна оска се самоубиство? Особено ако се има во предвид факторот дека Мартин е ентузијаста за возење.

Отсутен kire95

• Редовен
  • Пораки: 1806
« Одговори #14592 на: 19 Јули 2023, 10:15:18 am »

Ама јасно ти е дека тркалата на кои колата се потпира се најбитниот фактор за стабилност на истата така? Јасно ти е дека Мишелинки од 2014-та на задна оска се самоубиство? Особено ако се има во предвид факторот дека Мартин е ентузијаста за возење.
Јас кога ја земав колава позади беа 2014 мишелин напред 2019 задните кога ги извадив и предните за замена со зимски сет задниве беа како пластифицирани на допир лизга а овие 2019 се осекаше грип она прстот ти глави на површината 2014 та како пластика ти лизга прстот и завршија во отпад двете не ни ги понудив на некој јер не е тоа веке употребливо според мене

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34065
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #14593 на: 19 Јули 2023, 14:03:44 pm »

Јас кога ја земав колава позади беа 2014 мишелин напред 2019 задните кога ги извадив и предните за замена со зимски сет задниве беа како пластифицирани на допир лизга а овие 2019 се осекаше грип она прстот ти глави на површината 2014 та како пластика ти лизга прстот и завршија во отпад двете не ни ги понудив на некој јер не е тоа веке употребливо според мене
Токму така. А замисли истите да ги возиш на Алфа со потврда и полуспортска суспензија која и тоа како се потпира на задната оска и да си динамичен возач. Како едно шофериште пред католичка на кружниот тек и тоа со банална брзина како се изврте само при обидот да влезе на кружниот тек.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43643
  • Il Moderatore
« Одговори #14594 на: 19 Јули 2023, 14:09:24 pm »
Ако биле мишелинки енерџи - пеќи. Тие  не се лижат, тие стареат и се пластифицираат. Затоа реков „што мишелинки сте возеле вие?!“. Со PilotSport, стално сум ги истрошуел, па сум менувал. Не се случило PilotSport или SuperSport (ffs), да стигнат до моментот да ми станат саксии :)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.