Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Инфо едно, ке ја носам колата утре во Бис Моторс, на Качанички пат некаде. Ако треба да ја оставам таму, како би фанал автобус за до Велес. Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Кај можам,низ мкд да најдам вакво нешто?(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: Busav на 14 Октомври 2020, 20:20:59 pmКај можам,низ мкд да најдам вакво нешто?(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)ете го истиот за 700https://produkt.mk/product/tежок-челик-3тон-jack-stand/
Конструиран од фалсификуван челик со висок степен со заварена рамка за трајност
7.2 километри до автобуска, вика Гугал... уОпасно во овие матни времиња со блокирани улици насекаде Не зе заебаам, одам околу 10 Тафталиџе, ако тргне на долго пиши порака да ти дам телефон
Цитат: loopz на 15 Октомври 2020, 00:29:06 am7.2 километри до автобуска, вика Гугал... уОпасно во овие матни времиња со блокирани улици насекаде Не зе заебаам, одам околу 10 Тафталиџе, ако тргне на долго пиши порака да ти дам телефон Почекав таму, па ја земав колата по саат време, ти благодарам што се понуди за помош. Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Каква говно мрежа е фејсбук значи. Ќе позборувам во живо за џек стендс, ќе пишам во форумов и оп, одма спонзориран пост ми излезе вчера.
Цитат: dbl.dzo на 16 Октомври 2020, 09:37:18 amКаква говно мрежа е фејсбук значи. Ќе позборувам во живо за џек стендс, ќе пишам во форумов и оп, одма спонзориран пост ми излезе вчера.Тоа не е ништо. 2-3 пати имам приметено досега, при присуство на прослава со рандом луѓе што не ми се пријатели на Фејсбук, кога ќе се вратам дома ми ги дава како Friend suggestion! Privacy my ass!После чипирање е проблем D-r Ordevski
Правиме муабет за дормео, другиот ден, реклами за дормео, а не пребарував ни општо душеци. Ај објаснете го ова.