Автор Тема: Рекла Казала IV: Fury Road  (Прочитано 2376869 пати)

Отсутен Power to the people

• Сениор
  • Пораки: 6812
  • Медалист, Олимпијада за Сарказам Перу '98
Одг: Рекла Казала IV: Fury Road
« Одговори #9630 на: 16 Октомври 2020, 14:23:47 pm »
Што знам, и јас така мислев, ама не можев никако да се сетам да ми излегло претходно или да сум пребарувал, па вака од рандом муабети на два три пати за банални работи, и по неколку саати ете реклама.

Отсутен Dodo

• Бемвекријачко Пе*ерче
  • Редовен
  • Пораки: 2810
« Одговори #9631 на: 16 Октомври 2020, 14:25:02 pm »
Каква говно мрежа е фејсбук значи. Ќе позборувам во живо за џек стендс, ќе пишам во форумов и оп, одма спонзориран пост ми излезе вчера.
Тоа не е ништо. 2-3 пати имам приметено досега, при присуство на прослава со рандом луѓе што не ми се пријатели на Фејсбук, кога ќе се вратам дома ми ги дава како Friend suggestion! Privacy my ass!

После чипирање е проблем :)

D-r Ordevski
И јас сум приметил, после муабет face to face, се појавува спомнатото

Е да де, сте биле на иста локација непосредно еден до друг и тоа потрајалео и нормално, утре двајцата имате сугестија за да другарувате на ФБ.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
« Одговори #9632 на: 16 Октомври 2020, 14:43:52 pm »
Што знам, и јас така мислев, ама не можев никако да се сетам да ми излегло претходно или да сум пребарувал, па вака од рандом муабети на два три пати за банални работи, и по неколку саати ете реклама.
Многу често во животот не си свесен дека нешто се случува околу тебе се додека не почнеш да размислуваш за тоа и да ти перцепира мозокот. Тоа се случува за многу работи вклучувајки ги и рекламите околу тебе.

Отсутен Nandor The Relentless

• Легенда
  • Пораки: 8893
  • Малерозен дрводарец
« Одговори #9633 на: 16 Октомври 2020, 14:45:21 pm »
Министерство за транс, поп и виски.

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11061
  • Ќybriт Pro Max
« Одговори #9634 на: 16 Октомври 2020, 16:16:30 pm »
изглејте го филмов патем  :)

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
« Одговори #9635 на: 16 Октомври 2020, 19:49:49 pm »
Ме потсеќа на „Цајтгајст“ - пола вистина, пола глупости, пола точно интерпретирано, пола погрешно, со една цел: да кажеш „аууу страшно“.

За светот не се учи од филмови, спотови, јуќуб итн... Да беше така лесно, сите ќе бевме ајнштајни.

Иначе, да, добро филмче, ќе ти го држи вниманието и нема да ти биде досадно, и го препорачувам. Но, да не заборавиме што рекол Витгенштајн: „Убаво кажано не значи секогаш и точно кажано“.

Отсутен dbl.dzo

• Редовен
  • Пораки: 1831
  • Alfa Romeo 147 1.9 JTD
« Одговори #9636 на: 16 Октомври 2020, 21:56:04 pm »
Барам целосна женска кукла, како на излог во бутик. Потребна ми е за дипломска работа, за еден ден фотографирање. Ако знаете некој што знае, што има, што може да ми позајми/изнајми, поврзете ме.

• Легенда
  • Малерозен дрводарец
« Одговори #9637 на: 18 Октомври 2020, 00:14:07 am »
Другари, ич да не секирате веќе за корони шморони.

Еден суперхерој во Припор цела вечер пука со пиштол, изгледа е решен да ги дотепа сите до крај.
Повеќе ажурирања наутро.

Отсутен Silvester

• Редовен
  • Пораки: 1885
« Одговори #9638 на: 19 Октомври 2020, 10:24:49 am »
Ми треба некој проѕирен лепак на тенка пластика да залепам парче текстил (значи немора да е некој јак лепак) прашував во меркур и бриколаж имаат еден на бизон ама мало тубиче е 259 денари а мене ке ми треба да залепам на 1000 пластики по едно парче текстил.

http://www.poxipol.com.mk/

Барај од црвениот, транспарентен е. Го имаш Хубо, Бриколаж и на Макпетрол бензинскиве. Сличен е на Бизонот, а е доста поефтин.

На стар пост реплицирам, ама маката ме натера :) Вчера имав дешавка поради несовесен камионџија па го оштетив браникот. Уствари пукнат е со процеп од околу 5-6 цм, не фалат делчиња. Дали ова лепило би ми завршило работа да го залепам или оттогаш се појавило некое подобро?

Немам време ни услови да го носам по овие што лепат пластика, а и не е на делови искршен.
  www.malservis.mk - сѐ за твојот автомобил!

Отсутен IdeuX

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 763
« Одговори #9639 на: 19 Октомври 2020, 11:19:22 am »
Да, уште е добар :D

Отсутен Marakana

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 886
« Одговори #9640 на: 19 Октомври 2020, 19:08:49 pm »
Deneska go zemav pasosot, se uste sme R.M.  Ili ona north e privremeno :) :) ili ne pominal nekoj tender. Ili pak obvrska za promena doadja pokasno pa pak ke si davame pari.
Коме је суђено да буде јебан, том гаће саме падају

Отсутен Martin_GSM

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 891
« Одговори #9641 на: 19 Октомври 2020, 20:45:24 pm »
Ми треба некој проѕирен лепак на тенка пластика да залепам парче текстил (значи немора да е некој јак лепак) прашував во меркур и бриколаж имаат еден на бизон ама мало тубиче е 259 денари а мене ке ми треба да залепам на 1000 пластики по едно парче текстил.

http://www.poxipol.com.mk/

Барај од црвениот, транспарентен е. Го имаш Хубо, Бриколаж и на Макпетрол бензинскиве. Сличен е на Бизонот, а е доста поефтин.

На стар пост реплицирам, ама маката ме натера :) Вчера имав дешавка поради несовесен камионџија па го оштетив браникот. Уствари пукнат е со процеп од околу 5-6 цм, не фалат делчиња. Дали ова лепило би ми завршило работа да го залепам или оттогаш се појавило некое подобро?

Немам време ни услови да го носам по овие што лепат пластика, а и не е на делови искршен.

можиш со поксипол, стави му и некое платно од внатрешната страна како појачање

Отсутен riki_staff

• Сениор
  • Пораки: 6004
« Одговори #9642 на: 19 Октомври 2020, 20:56:55 pm »
Кој од Струмичаните нарачуваше од AutoDoc преку Бугарија?
За колку време стигат нарачките отприлика?

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

• Легенда
  • Малерозен дрводарец
« Одговори #9643 на: 19 Октомври 2020, 23:56:10 pm »
Имам едно скроз хакерско питање за некој што разбира котли за парно и радијатори :)

Како да намалам шум од клокотењето на пумпата, за да не се чуе толку многу на најблискиот радијатор?

Предузимачот за оваа услуга, нормално, со богата трпеза ќе го угостам.

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
« Одговори #9644 на: 20 Октомври 2020, 00:03:42 am »
Што подразбираш под клокотење?