Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Додека е на тема наочари, навечер доста ми пречат раштелуваниве фарови на дожд поседовно има некој искуство со таков тип на наочари, прашував има по продавнициве што нудат али каков би бил ефектот не знам искуство некој?
Симо пиши го барем и асалниот доктор. И јас имам астигматизам, ама кога возам со наочари, како "длабоко" ми се гледа.
Цитат: zeroSignal на 20 Декември 2023, 09:45:02 amБлу филтер е scam. Плус све тера на жуто. Особено проблематично пред компјутер ако работиш со бои или нешто поврзано со бои. Мене лично би ми сметало.Само добар антирефлексен слој и евентуално некоја заштита од гребење. И тоа е тоа.Кај мене идеше у паЌет блу, антискреч и антирефлекс Ако виде од моите писанија, не се потресувам нешто као „wow“ опција околу блу филтер, али во одбрана, може да кажам дека не пречи, дури и кога возам на брајт сани дејс, одлични се.
Блу филтер е scam. Плус све тера на жуто. Особено проблематично пред компјутер ако работиш со бои или нешто поврзано со бои. Мене лично би ми сметало.Само добар антирефлексен слој и евентуално некоја заштита од гребење. И тоа е тоа.
Два саата пројдеа и никој нема спомнато ѓерманиа...Деца, арни ли сте? Не ме сеќирајте вака, да не му е лошо на некој?Кој прв се налуте, аловото гомно да га изеде.