Dali nekoj zne za sto sluzi ova crevo?
Eee pak ke recam kako da veruvas vo majstori ( normalno postojat isklucoci ne se site takvi) ke reces Plimont profesionalci ama ispaga deka ne se, kako moze vakva glupos da napravat takov brent ova ne da e za kritika ova treba tuzba da im se stegne pod hitno ....sramota
Slucajno go primetiv ova crevo bilo pretisnato pod raspunjacata i duri cviknato,znaci pri montaza ne vnimavale da ne upropastat nesto tuku butaj neka curi,raspunjacata ja stavile vrz nego a namesto da go trgnat i go cviknale znaci jas kolata ja vozam 4 god. so cviknato crevo mozno e i od tamu da nastanal cel problem,i uspeav nekako da go trgnam da ne stoi pod raspunjaca taka cviknato zemav so klesta malku go podispraviv ama neznam dali disi ne se gleda a inaku od pokruta plastikaa e crevoto
I ja provoziv kolata nekako mi deluva kako da e po ziva malku, ama pak secka taka koga ke ja pustis gasta.
(i koga odev mi vikaat ako ja stavime na tester ke treba da ti naplatime...... alooooooo kade go ima ova, toa e vo sklop so uredot sto treba da ja proveri da ja nasteluva ako ima potreba sramota )
Im se vrakav nekolku pati cekot celo vreme mi svetese i jas im vikam ova ne treba da sveti nekam da sveti da go sredite i oniv me ubeduvaa deka treba da sveti abe vikam ne mi kazuvaj prikaski za mali deca toa kazuva nekoj problem so izduvni gasovi ne treba da sveti,i mi vikaat ostavi ja kolata ja ostaviv (neznam sto pravele koj ke ti kaze) koga ja zemav od togas eve veke ne sveti nikako cekot, mu vikam sto bilo a vika nesto so kompjuterot drug stavivme a znam deka me mavnaa sto pravele neznam pa si vikam si gi spojuvam kockite da ne ispomesale tuka nesto stvarno neznam so da kazam.
Eve ova javno go kazuvam pret site da se znae
Plimont od koga stana number one za plin tolku izreklamirani i procueni si ja krenale cenata,a koga odis da se zalis ne te reckaat te pravat budala se smejat deka imas problem i vikaat od nasa strane e se sovrseno postaveno kaj nas nema utka,i na kraj ispadna sam da im go otkrijam problemot.