На колку рати можи да се плати кај вас за осигурување и на кој начин ? Исто така и со подароци како стоите, бидејќи ова ми е прва полиса без попусти, најверојатно подарокот ќе одлучи кај ќе осигурам, друго што би ми сменало
Моментално две возила ќе се осигураат во ист ден, едното 99, другото 78 kw...третото веќе го поминал татко ми , не се дели од Триглавите.
Полиса може да се даде на рати, минимална рата е 1.000 денари, така да бројот на рати зависат од висината на премијата. Пишете ми регистарски број или пак број на шасија во ПП ќе Ви кажеме точна цена за АО полиси.
За подароци контактирав со колегите од Битола и ми кажаа дека немаат подароци, ама ако извадите полиси во некоја од филијалите пишете ми и ќе си земам за обврска да Ви испратам по брза пошта.
Од подароци има автогалантерија (држачи за мобилни, микрофибер ракавици, еленски кожи, течности за стакла ...) ќе склопиме пакет прозиводи и ќе Ви пратиме.
Неколку членови на форумов имаат вадено полиси и сите имаат добиено вредни подароци.