Автор Тема: Mitsubishi Lancer 1.5 MIVEC Invite  (Прочитано 176561 пати)

Присутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11735
  • Архитект
Одг: Mitsubishi Lancer 1.5 MIVEC Invite
« Одговори #45 на: 22 Март 2011, 13:47:05 pm »
Не, не е купен вака. Нахнадно е првен, го знам од порано лансерот. Не е лошо да се види од блиску како е среден, оти имаш такви траки - лајсни секаде по продавници за козметика.
Go imam videno odblizu bas na lokacijata kade sto imas navedeno pogore.
Inace se poznava deka e naknadno praveno, po sostavite, i nekako neprirodno izgleda.

ima edna niklovana maska (agolnik) sto se stava pod registracijata dole ali kosta 6000den u Mas, so nego izgleda interesno sum videl eden u SK ima.
Ama 6000 za nesto sto znam deka kosta 1500 najverojatno, od princip ne mi se dava.
Probav da se iscenkam nesakaat za ziva glava :D

Тоа и сакав да кажам, треба да се види од блиску на што личи, вака на сли од моб на растојание од 10м ОДЛИЧНО Е :D 
А иначе има еден (незнам дали збораме за истиот) бордо лансер, тој ги има сите тие тракатанци од поникловани делчиња - ретровизори, лајсни на спољери на магленки на багажник итн итн. тој мислам дека има и + триаголниче под таблицата.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20626
« Одговори #46 на: 23 Март 2011, 23:48:25 pm »
Денеска си турив летна постава тркала... Арно ама, сеуште беше присутен „рели“ моментот, па морав да го овековечам :)

Поздрав за потписот на ДЕНДЕ (WRC driver - samo vo Skopje /или нешто слично :))

The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен DENDE-LANCERED

• Сениор
  • Пораки: 5501
  • LANCER EVO (GreeN EditioN)
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
« Одговори #47 на: 24 Март 2011, 00:03:35 am »
Nemoj brat ne me potsekaj, neznaes kolku me nervira toj moment.
I tokmu zatoa mi e potpisot takov kako sto e.

Kazi mi sto napravi so originalnite bandasi?
Nezno klikni na; http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html      If you want to have a free ride!

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #48 на: 24 Март 2011, 00:11:49 am »
Имам зимски гуми на нив.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен DENDE-LANCERED

• Сениор
« Одговори #49 на: 24 Март 2011, 00:13:35 am »
Имам зимски гуми на нив.
Taka i mislev, samo ne ti vvidov slika so niv zatoa mi padna cudno, i jas planiram nesto takvo.
Tuku kazi kako da gi prodadam originalite Dunlopot, dzilit se nemam nisto pominato na niv.
Nezno klikni na; http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html      If you want to have a free ride!

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29590
    • CARclub.mk
« Одговори #50 на: 24 Март 2011, 00:15:36 am »
Дај ги во оглас на Пазар3 или нешто такво, или пиши ги тука на форум, можда ќе се најде некој. Мада не ми се верува, катастрофа гуми се.

Отсутен DENDE-LANCERED

• Сениор
« Одговори #51 на: 24 Март 2011, 00:17:50 am »
btw. Vele sto napravi ti so niv?

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7689
  • Хорска Секција
« Одговори #52 на: 24 Март 2011, 00:25:32 am »
Најверојатно си направил саксии за во бавча и си посадил чушки и френки. :D Или можда нашол пациент па му ги продал со попуст :D
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #53 на: 24 Март 2011, 00:32:11 am »
btw. Vele sto napravi ti so niv?

Чисто сумњам дека ке успееш да ги продадеш... Никој, ама БАШ НИКОЈ не ги сака тие гуми... Ги давав по 500 денари гума човече... со пројдени 15000 км... Јок бе, жив чоек не ги сакаше... Па коа почна зимска сезона, на тие бандажи турив зимски, а Данлопот им ги остаив у Мотоцентар (турив Нокиан зимски), па не знам што праеле со нив :) Можда го прашале гОЈДО за идеја :D

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10944
  • 430i
« Одговори #54 на: 24 Март 2011, 22:27:42 pm »
Возија си га у њиву бре :)

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Хорска Секција
« Одговори #55 на: 04 Април 2011, 08:40:31 am »
Ако е до пола во кал, дефинитивно е на Веле! Шрумфовите живеат во батак во Струмичко, па затоа колата на Веле секогаш е во кал до колена(гледано према шоферот висински).

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
« Одговори #56 на: 04 Април 2011, 10:45:53 am »
Веле скоро секој ден ти го гледам Когарево на паркингот кај Јукан, и секогаш на истото место паркирано :) Али морам да признаам, најчесто е чисто.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #57 на: 04 Април 2011, 10:57:49 am »
Абе остај тоа гОЈДОто ме „начека“ еднаш со прљава кола, па сеа, воа-ноа, шо да ти распраам...
Иначе да, најчесто глеам и после вожња, ако ми е слободно местото, да си се паркирам кај шо сум бил паркиран... OCD? :D
Откако му турив летна постава, срамота ме е да го чувам (премногу) прљав :)
« Последно менување: 04 Април 2011, 17:08:45 pm velestrumf »

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Хорска Секција
« Одговори #58 на: 04 Април 2011, 11:05:59 am »
Веле скоро секој ден ти го гледам Когарево на паркингот кај Јукан, и секогаш на истото место паркирано :) Али морам да признаам, најчесто е чисто.
Таму го носи на перење затоа му го глеаш чисто. Инаку секој ден го глеаш таму затоа што многу му се валка по струмичките батаци и да не е му срам со летната постава катадневно како излегува од батакот дома оди правец на перење.
 :P
да си се паркирам кај шо сум бил паркиран... OCD? :D
LSD?  ::)

Отсутен IvoEvoX

• Почетник
  • *
  • Пораки: 1
« Одговори #59 на: 25 Април 2011, 01:37:35 am »
Da ne saka nekoj HKS ili Stock auspuh od grani nadole do kraj sose sredni lonci od Lancer Evolution X ?
Dobra cena ;)