Автор Тема: Mitsubishi Lancer 1.5 MIVEC Invite  (Прочитано 176516 пати)

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20625
Одг: Mitsubishi Lancer 1.5 MIVEC Invite
« Одговори #15 на: 24 Декември 2010, 01:00:02 am »
Топ ти е автомобилот, само јас на твое место би го подкренал за 10-тина сантими за да можеш  да се качуваш и симнуваш од тротоари без да се устручаваш. :D Тоа ќе му дојде ко од коза на магаре.
Looooooooooooooooooooooooooool :D :D :D  Off road магаре :D
Па така комотно ке можам да возам по скалите на кеј на Вардар!!! И ке си го сликам хибридот „ко-гаре“ со споменици!!! Оуууу јеаааааа :D :D :D
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7689
  • Хорска Секција
« Одговори #16 на: 24 Декември 2010, 16:05:53 pm »
Ќе те начекам некој ден на плоштад качен на когарето покрај Гоце и Даме и ќе те сликнам, па после ќе дадам предлог до Гуевци да направат споменик од тебе и твоето когаре.  :D
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #17 на: 24 Декември 2010, 18:50:13 pm »
Име на „спомен обележјето“ (пошо не биле споменици): „Првиот Македонски хибрид и идиотот што го направи и ни го поеба целиот концепт на сваштарија на плоштадот“

Тоа уствари би привлекло голема пажња од случајните, а богами и неслучајните минувачи :D

Ситуација:
- Абе кај се чекаме вечер за у „живот“?
- На плоштад? Ауф да бе, нема плоштад... Ај на кругче! Гад демит, нема ни кругче... Ерм... У У, ми текна!! Ај кај бившо Фреш!! .... Пеер заеби, ај кај идиотот со когарето, па идеме после у пивница у чаршија :)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Хорска Секција
« Одговори #18 на: 25 Декември 2010, 16:58:21 pm »
Шо ти е гајле, нека те викаат како сакаат. Битно со тебе ќе се слика цела провинција, исто ко шо се сликаат со шмизлите на фонтана.
Патем, да го заслужиш епитетот идиот ќе треба најпрво да монитраш кука и багажник(не туле, туку класичен багажник идеален за транспорт на гајби, вреќи со житни култури и сено) на когарето.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29589
    • CARclub.mk
« Одговори #19 на: 25 Декември 2010, 19:49:34 pm »
Кука е права ствар бе.. Кога пред неколку години почнав да ја возам Ксантијата што ја имавме, ми користеше као сензор за паркирање. :D

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Хорска Секција
« Одговори #20 на: 26 Декември 2010, 01:51:04 am »

Отсутен zki

• Почетник
  • *
  • Пораки: 28
« Одговори #21 на: 10 Јануари 2011, 00:24:01 am »
RESPEC-at велеструмф незнаев дека си ти. Ќе го дотераме количето, ако треба и млазњак у гепек има да грми а не па спуштање :):):) Биди поздравен, и само напред!!!

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #22 на: 10 Јануари 2011, 01:31:33 am »
RESPEC-at велеструмф незнаев дека си ти. Ќе го дотераме количето, ако треба и млазњак у гепек има да грми а не па спуштање :):):) Биди поздравен, и само напред!!!

RESPECT right back @ you ;)
За дотеруење, здравје Боже... Све у свое време... Ама ептен ме тури у мисла gOJDO со кукава... а богами и Zerosignal со „просветлувањето“ за проширување на функционалноста на куката... Се мислев да турам сензори, ама ова ми изглеа као боља варијанта :D :D :D

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #23 на: 29 Јануари 2011, 06:16:44 am »
Ево конечно (по)нова фотка и од мене... Извинење до DENDE-LANCERED, ама уште го неам сликано, као што договаравме... Тамам се решив да го сликам, тоа му текна пак зима да фати :)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54948
  • Махер
« Одговори #24 на: 07 Февруари 2011, 17:02:54 pm »
Закон количка! Викаш вредат бандажките? Топ изглеа.

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #25 на: 08 Февруари 2011, 00:23:14 am »
Закон количка! Викаш вредат бандажките? Топ изглеа.

Хехехе... Најбољи бандаж, ЕВ’Р!! :)
Башка што ептен го личи мислам... Да не си го фалам, али најбољи е :D :D :D

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Хорска Секција
« Одговори #26 на: 08 Февруари 2011, 07:42:05 am »
И на бело-црната фотка се глеа дека аутото, меѓу другото(подугачки спирали, кука и багажник) ти плаче за перење! Бандажите ти се убави, ама ниско-профилните гуми ти се сра*е. Стави бар 205/95R16, да се види гума, да го отворат уз подугачките спирали.

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #27 на: 08 Февруари 2011, 10:03:08 am »
И на бело-црната фотка се глеа дека аутото, меѓу другото(подугачки спирали, кука и багажник) ти плаче за перење! Бандажите ти се убави, ама ниско-профилните гуми ти се сра*е. Стави бар 205/95R16, да се види гума, да го отворат уз подугачките спирали.

:D :D :D
Абе сеа види... перење е релативна работа... поготово на црна кола :) Ја тргнав со испрана кола, ама ете, до Стража, почна да ми се бунтуе :)

Друго... Замисли само... идам у гумара, и барам димензија 205/95 16...
„За кое возило ви е таа гума господине?“
„За Мицубиши Лансер.“
...
...
поглед од продавачот... PRICELESS!!! ;D

Отсутен Katanga

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 110
« Одговори #28 на: 08 Февруари 2011, 10:41:44 am »
ХММММ стварно е топ ЏИПЧЕВО ммм
 OUTLANDER Е ????

ау не бе LANCER  е ова :) 

МОРЕ АКО НЕ ГО СПУШТИШ КЕ ТИ ГИ СКРАТИМЕ СПИРАЛИТЕ СО Banzai ТЕ ЗНАМ КАЈ ЖИВЕЕШ .
И МАЈКУ МУ ТИ БАР ЗНАЕШ PHOTOSHOP СПУШТИ ГО БАР НА СЛИКИВЕ

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #29 на: 08 Февруари 2011, 12:04:26 pm »
А да ви го остаам ја на тебе и Банзаи у доверба Лансерот? а а а? батали фотошопои и тие работи, него онака, фор риил ;)