Автор Тема: Краток тест на Хјундаи и30 и новиот Сузуки Свифт.  (Прочитано 16863 пати)

Отсутен MickeY MousE

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 147
  • *** Disney ***
Одг: Краток тест на Хјундаи и30 и новиот Сузуки Свифт.
« Одговори #15 на: 12 Октомври 2011, 19:48:50 pm »
Леле господине Маус, аман :)

Што ми викаш мене? Што сум ти згрешил јас?
Едно е да правиш паралела, друго е да подвлекуваш дека едниот е пластичен, а другиот вистински избор.
Прочитај поубаво што напишал..
 8)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54948
  • Махер
« Одговори #16 на: 12 Октомври 2011, 19:57:46 pm »
Aaaa Дени...Браво!

Кај тебе забележувам нешто кое ретко се забележува кај брендираните фанатици. :D

Си се потрудил да напишеш текст и да направиш слики за Киаундаи без да ги испоплукаш од „а/А“ до „ш/Ш“ со големи и мали букви. :D И покрај тоа што не се довлечка со i30-ката до кај мене, горепишаното го сметам како доволен доказ дека си се возел во и30-ката. Како што обеќав, ќе ти биде доделена кадичката сосе легенче за хард-диск со сите почести и церемонии, а тоа значи во присуство на класниот и медиумите во некоја меана помеѓу Градски Парк и Зоолошка Градина.

Имам само една голема желба да те видам сликан зад воланот во i30, по можност со фино и насмеано лице.

Он Топик,

Поздрав за иницијативата да се збогати форумов со содржина. Браво за вложениот труд и очекувам и понатаму вакви активности од твоја страна.

Јас во написов би ги вмешал стариот Фокус и Астра Класик. Мислам дека и двата се вклопуваат во ценовните лимити од 12000 евра, а можеби во листата би влегол и Лансер Спортбек. Кога лично би требал да бирам можеби би го земал Свифтот ако ми треба помал автомобил. Ако ми треба поголем ќе го избегнам и30 бидејќи, исто како и на тебе, по дизајн ми е некако безкарактерен и без препознатливи црти.
Фала Гојдо. Ќе се потрудам да давам вакви кратки информации од тоа што ми дојде при рака. Како што почнав со хибридите. :) Фокус што викаш стариот не се продава веќе колку што знам, а Астра само во класик изведба. Како и да е, нешто интересно. На свифт ретко помислуваат луѓе, а количето има многу да поунди. Особено што е сеуште нов модел, од само 6 месеци, така да и цената може да се стабилизира пониско со тек на времето. А и ретко кој се замара со сервиси, а возилото претставува една комплетна слика на трошоци. :D

Отсутен MickeY MousE

• Јуниор
  • **
  • *** Disney ***
« Одговори #17 на: 12 Октомври 2011, 20:15:53 pm »
@Deni

Да расчистиме сега, краток тест или кратка споредба ти е темава?
Оти јас досега не сум сретнал тест на два автомобили кои одат во една тема.
Прашањата кои треба останатите да ти ги постават за позитивните и негативните страни, ќе се изгубат заедно со твоите одговори, доколку во темата застапуваш две страни.
Ако е тест, тогаш се две теми.
Ако е споредба тогаш е една.
Јас баш би сакал да те прашам за новиов свифт, ама некако се ми е помешано..
Ќе направиш ли граница за што зборуваме тука?

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #18 на: 12 Октомври 2011, 20:20:35 pm »
Во темата зборуваме за Хјундаи и30 и новиот Сузуки Свифт. :)

Отсутен MickeY MousE

• Јуниор
  • **
  • *** Disney ***
« Одговори #19 на: 12 Октомври 2011, 20:26:05 pm »
Фокусот 1.6 во кој контекст го спомнуваш тука?
Го возеше и него, па те мрзеше да го претставиш или што?

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34064
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #20 на: 12 Октомври 2011, 20:32:59 pm »
Mouse in the house! If it's inside the house then it is a mouse. If it's outside the house then it's a rat. If the rat enters the house then it's becoming a mouse.

Токму така. Која е поентата на тупењето? Корисна ти е добиената информација или не ти е корисна? Ми звучиш како тотално да не те интересира. Човекот ја имал можноста и ограниченото време и се потрудил да сподели информација. Ако не ти е доволна информацијата имаш на интернет многу побогати информации.

Отсутен MickeY MousE

• Јуниор
  • **
  • *** Disney ***
« Одговори #21 на: 12 Октомври 2011, 20:40:19 pm »
@ Falanga

Отвори го очите поубаво. Не го тупам јас.
Човекот ставил две коли, (кои вели дека ги возел), од кои едната е модел од 2007 година, другата од 2011 година.
За таа од 2007 напишал едно чудо текст, (во голем дел ругање), додека за оваа новава која ме интересираше и мене напишал едвај две реченици. Како тоа била скратена, немала багаж и трошела малку.

Јас знам дека има на интернет информации. За среќа денеска со интернетов, не останува човек неначитан. За жал сеуште ги има такви.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17443
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #22 на: 12 Октомври 2011, 20:42:43 pm »
Мики Маус е кирилична верзија на LosiPatista. I like it.

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7689
  • Хорска Секција
« Одговори #23 на: 12 Октомври 2011, 21:10:29 pm »
Јас мислам дека Мики е друг лик дојден со мисија на форумов. Нели Мики?
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен Dean

• Редовен
  • Пораки: 1340
« Одговори #24 на: 12 Октомври 2011, 21:12:54 pm »

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 8870
« Одговори #25 на: 12 Октомври 2011, 22:39:16 pm »

mission impossible :D

mnogu skap toj velosterot za 136KS, ja poise od 17.500 ne bi dal za nego, mi lici kako updated kia pro'ceed

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16709
  • Keep it 100
« Одговори #26 на: 12 Октомври 2011, 23:18:45 pm »
Убав е Swift-ов на лик само некако многу висок делува, а тоа воопшто не ми се допаѓа кај новиве коли.

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
« Одговори #27 на: 13 Октомври 2011, 00:17:43 am »
Ај сеа да не биде дека и јас еве имам Сузузуки, па ке го бранам... ама не се прави споредба... Сузукито за Хундаито е бренд Кока Кола :)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #28 на: 13 Октомври 2011, 00:34:02 am »
Ај сеа да не биде дека и јас еве имам Сузузуки, па ке го бранам... ама не се прави споредба... Сузукито за Хундаито е бренд Кока Кола :)
Ненормално ефтино е сервисирањето на Свифтот, а и потршоњата! Повеќе се исплати од дизел, особено што цената на дизелот расте се повеќе! :)

Убав е Swift-ов на лик само некако многу висок делува, а тоа воопшто не ми се допаѓа кај новиве коли.
Висок е! Внатре над главата на човек од метро и девеесет остануваат околу 10тина центиметри! Огромно е внатре.

mission impossible :D

mnogu skap toj velosterot za 136KS, ja poise od 17.500 ne bi dal za nego, mi lici kako updated kia pro'ceed
Велостерот ти доаѓа како Широко нешто, посебна кола што ќе биде само купе. Незнам поентата како оди за ценава, ама сигурно ќе паѓа цената.

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
« Одговори #29 на: 13 Октомври 2011, 00:52:29 am »
+1