Автор Тема: Alfa75 America Twin Turbo  (Прочитано 52678 пати)

Отсутен cuoresportivo159

• Сениор
  • Пораки: 4194
Одг: Alfa75 America Twin Turbo
« Одговори #90 на: 06 Декември 2011, 00:57:26 am »
So ste zapnale be tolku.....ako kazese martin znam nesto ama treba gazdata da  si kaze-ke kazevte ovoj se ponasa nesto,izveduva......vi prenese fino lepo so mu kazale,ne laze,ne izmisluva

i so e tollku cudno,ne li gledate deka internetot e prepoln so homemade avtomobili koi imaat edno cudo konjaza,i koi se napraveni za trki,ama nema da izdrzat poveke od 200-300km.......
so gi sporeduvate so fabricki avtomobili koi se napraveni da izdrzat povekegodisna eksploatacija i iljadnici km........
Sigurno covekot ne gi pravi ovie 750ks za da gi vozi 100 000km

Malku da procepkavte po internet pred da pocnete da napagate bezveza,a?
Cudno bilo sto od v6 3.7 biturbo planira da izvadi 700+ konja.......a ne e cudno od 4 cilindrasi koga vadt i po 450-500
Bez turbini,N/A si vadi 425konja.....ili i ovde lazat...............

EDIT: Kolava fabricki si ima weight distribution 50:50 menjacot e nazad......ovdeka so modifikaciite moze i da se prefrli uste nekoj procent pozadi
« Последно менување: 06 Декември 2011, 01:13:41 am cuoresportivo166 »
Alfa Romeo 166 is one of only three cars that have "that special thing" !!! 
-J.Clarkson

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16709
  • Keep it 100
« Одговори #91 на: 06 Декември 2011, 01:21:57 am »
So ste zapnale be tolku.....ako kazese martin znam nesto ama treba gazdata da  si kaze-ke kazevte ovoj se ponasa nesto,izveduva......vi prenese fino lepo so mu kazale,ne laze,ne izmisluva

Најточно!

Отсутен Pal Zileri

• Сијка Пиштолова
  • Редовен
  • Пораки: 2464
« Одговори #92 на: 06 Декември 2011, 02:48:04 am »
Сопственикот си мисли дека има толку,но се додека не се провери на дино ништо не е сигурно,а ако тоа е направено доволно е само да се стави официјалниот документ и сите муабети ќе прекинат.
Мене ме интересира на какви кружни трки се мисли.Дали некои како што се одржуваат на Серес или официјални подржани од АФМ или пак од некоја странска федерација?
www.domitalia.mk

Замисли како би ни изгледале колите по форумов да имавме нормални 5000еур месечна плата by Deni

Присутен DENDE-LANCERED

• Сениор
  • Пораки: 5501
  • LANCER EVO (GreeN EditioN)
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
« Одговори #93 на: 06 Декември 2011, 04:01:32 am »
Aj da zaokruzime na 700, porealno zvuci;))))

Bez dino niedna cifra ne e za veruvanje, denesno vreme na proizvoditelite ne mozes da im veruvas.
Nezno klikni na; http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html      If you want to have a free ride!

Отсутен google

• Редовен
  • Пораки: 2396
« Одговори #94 на: 06 Декември 2011, 07:48:38 am »
kolava e veke ednas vozena vo seres...

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
« Одговори #95 на: 06 Декември 2011, 09:27:16 am »
Серес Матеј, таков тип кружни трки :)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #96 на: 06 Декември 2011, 09:44:08 am »
Једва чекам да се упознам со чоеков, а тоа дали има 520 или 750 не е битно. Битно е што во Мкд најбрзо ауто е Alfa Romeo

Отсутен Jove

• Сениор
  • Пораки: 3129
« Одговори #97 на: 06 Декември 2011, 09:51:40 am »
Ја не би го рачунал за Македонско најбрзо возило,затоа што нема да се вози во Македонија :)
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)

Отсутен cuoresportivo159

• Сениор
  • Пораки: 4194
« Одговори #98 на: 06 Декември 2011, 10:34:35 am »
Jove abe spored tebe i sportistite kako pandev,lazarov,ilievski.....i drugi..... ne se makedonci zatoa sto se natprevaruvaat vo stranstvo taka???
A oni budali celo vreme mislat deka so uspesi vo sportot vo megunarodni ramki pridonesuvaat za drzavava

Hahahahahahahahahaha so se nema da se kaze od inat ej........prosto,iskreno ne veruvav deka do tolku moze............
Alfa Romeo 166 is one of only three cars that have "that special thing" !!! 
-J.Clarkson

Отсутен Jove

• Сениор
  • Пораки: 3129
« Одговори #99 на: 06 Декември 2011, 10:37:31 am »
Jove abe spored tebe i sportistite kako pandev,lazarov,ilievski.....i drugi..... ne se makedonci zatoa sto se natprevaruvaat vo stranstvo taka???
A oni budali celo vreme mislat deka so uspesi vo sportot vo megunarodni ramki pridonesuvaat za drzavava

Hahahahahahahahahaha so se nema da se kaze od inat ej........prosto,iskreno ne veruvav deka do tolku moze............

;D ;D ;D ;D
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17441
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #100 на: 06 Декември 2011, 11:08:18 am »
Једва чекам да се упознам со чоеков, а тоа дали има 520 или 750 не е битно. Битно е што во Мкд најбрзо ауто е Alfa Romeo

Ја си најдов директни врски до него од две страни - една е Дејан што ми ја продаде Алфата, другата е братучед ми кој бил добар другар со Коска. Двајцата ми ветија дека ќе ме носат да ја видам 75 - ката, па ако ме снема од форумов, сум умрел од среќа. :)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #101 на: 06 Декември 2011, 12:07:26 pm »

Ја си најдов директни врски до него од две страни - една е Дејан што ми ја продаде Алфата, другата е братучед ми кој бил добар другар со Коска. Двајцата ми ветија дека ќе ме носат да ја видам 75 - ката, па ако ме снема од форумов, сум умрел од среќа. :)

Не бе, ќе идеме кај Коска ко божем дефект имаме па да зирне.

Малце од почеток ко потресен ќе биде, "Иххх Алфа да се расипе, ма нема шанси" ;D ;D ;D

И после ќе му шетаме по двор  ;)

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10944
  • 430i
« Одговори #102 на: 06 Декември 2011, 12:22:11 pm »
Цитат
Не бе, ќе идеме кај Коска ко божем дефект имаме па да зирне.

Ех зошто божем  ;D Тролам :).
Ај до оние што знаат, колава се спрема за кружни трки во Серес, мислам дека имаше и некои слики од предходен настап. Има некој официјален шампионат/трки или она за милу душу си се вози. И да е за себе, разбирам, и зошто и инвестиција и пари и муки, ама ме интересира само дали е за себе или нешто официјално.

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
« Одговори #103 на: 06 Декември 2011, 12:56:05 pm »

Извини објасни ..?
People should not fear their government.The goverment should fear its people.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #104 на: 06 Декември 2011, 13:26:58 pm »

Извини објасни ..?

Што не разбра ?