Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Но што правиме кај оние возила како што погоре напоменав на пасат на кој за да смениш ксенон ламба треба браник да вадиш и фар па да ја замениш.Џабе ке носиш резервна кога неможеш да ја сменеш...
Цитат: AUDI на 26 Април 2012, 15:06:48 pmНо што правиме кај оние возила како што погоре напоменав на пасат на кој за да смениш ксенон ламба треба браник да вадиш и фар па да ја замениш.Џабе ке носиш резервна кога неможеш да ја сменеш...Ништо, треба да се забранат и да не поминуваат на хомологација. Ама каде има сила и криминал нема правдина. Затоа VW цвета.
Па па па...
ABe Falanga, sto imas tolku protiv W?
Cudno e zasto sum gledal sijalicki po 120-150 denari. Montazata mozes i sam. Ako e nekoja specijalna togas moze i da e opravdana cenata.
Затоа пак на фиат стило ламбите се смрт,ја креваш колата со дигалка,вадиш предна гума,вадиш некоја пластика под крило,па менуваш ламба.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“