Автор Тема: Брисачи  (Прочитано 367069 пати)

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Одг: Брисачи
« Одговори #195 на: 06 Јануари 2012, 17:02:47 pm »
Значи во тоа малото забутано окупирано со таксисти, вака е појасно веќе, ме мрзи да се пикам таму, па оди паркирај се, инаку ќе морам и јас моиве да ги сменам веќе 3 или 4 зима ама готови се. Дајте локација за просечни бришачи со просечна цена, не најефтини не најскапи, ве молам.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
« Одговори #196 на: 06 Јануари 2012, 17:05:00 pm »
Значи во тоа малото забутано окупирано со таксисти, вака е појасно веќе, ме мрзи да се пикам таму, па оди паркирај се, инаку ќе морам и јас моиве да ги сменам веќе 3 или 4 зима ама готови се. Дајте локација за просечни бришачи со просечна цена, не најефтини не најскапи, ве молам.
Земи БОШ само немора аеро твин, за 300 денари парче...

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
« Одговори #197 на: 06 Јануари 2012, 17:06:11 pm »
Благодарам Дени  :)

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9226
« Одговори #198 на: 06 Јануари 2012, 17:11:46 pm »
па тие работеа денес и за паркинг не беше проблем, што ги знам можеби и утре ке работат, имаш таму и некој паркинг се плаќа не ке да е од 30 поише, кажи му до продавничкава и готово

tenkju ke go posetam naskoro! Za pred NG, mi trebase, ama ajde i sega ke se najde. :)
ептен случајно му улетав. Бев до Хубо и Меркур да барам коректор да пополнам една зуцка на хауба од камче и не работеа ни едно ни друго и случајно ми текна дека сум видел таму

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
« Одговори #199 на: 06 Јануари 2012, 17:42:54 pm »
Попис ;)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34292
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #200 на: 06 Јануари 2012, 17:50:57 pm »
Земи БОШ само немора аеро твин, за 300 денари парче...
Токму така. Денес на дождов возев и Бош се тотално беспрекорни. Ништо друго не земам повеќе во живот.

Отсутен infected

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 402
« Одговори #201 на: 06 Јануари 2012, 20:16:43 pm »
Јас пред некој ден бев до ЧАКАРОВ со намера да си земам БОШ брисачи за астрата, но цените ме запрепастија.
За Астра Х комплет:
- ВАЛЕО        2300 денари
- ШАМПИОН 1400 денари

БОШ немаа на лагер, но со цена ми кажаа дека се движеле како валеото, може малце поскапи?

Моментално возам ФЕРАЛ од Хубо веќе втора година и исто толку време и ми прерипуваат, но коштаа 700денари.

Не ми е јасно како е можно заради самиот систем на прикачување на бришачите цената да е толку драстично поголема???

П.С. Оргиналните брисачи ми завршиле во канта (не по моја вина) и замена само на метлиците и не ми е опција, поготово не на ФЕРАЛ-от... :(

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
« Одговори #202 на: 06 Јануари 2012, 20:21:29 pm »
Кога сме кај брисачи, има Lucas Clear Vision вo едно продавниче во тоа бутките кај Тобако 2 во аеродром. Во крајната куќарка поточно, од центар према аеродром кога одиш.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
« Одговори #203 на: 06 Јануари 2012, 20:23:51 pm »
Јас пред некој ден бев до ЧАКАРОВ со намера да си земам БОШ брисачи за астрата, но цените ме запрепастија.
За Астра Х комплет:
- ВАЛЕО        2300 денари
- ШАМПИОН 1400 денари

БОШ немаа на лагер, но со цена ми кажаа дека се движеле како валеото, може малце поскапи?

Моментално возам ФЕРАЛ од Хубо веќе втора година и исто толку време и ми прерипуваат, но коштаа 700денари.

Не ми е јасно како е можно заради самиот систем на прикачување на бришачите цената да е толку драстично поголема???

П.С. Оргиналните брисачи ми завршиле во канта (не по моја вина) и замена само на метлиците и не ми е опција, поготово не на ФЕРАЛ-от... :(
Не зезај човек, па имаш Вурт во хубо за 780 денари! Сега земав за Фиестата, супер се. Ама ако најдеш БОШ уште поарно. Значи БОШ стандардните ти се џабе, еве Фаланга ги има земено, само што не изгледаат фенси како аеро твин... А ти и така не возиш над 160кмч по дожд...

П.С. Аха можда ти зборуваш за два, односно пар. Епа валео прашај кај Дог има за ич пари ќе ги земеш мислам под 1000 денари пар се. А плус и плус, јас играм на таа карта кај возачот да имам најдобар можен брисач, а кај совозачот некој со пристојна цена. :D

Присутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17780
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #204 на: 06 Јануари 2012, 20:47:14 pm »
Симо, неколку пати спомињаше Алфа брејкер од кај што набавуваш делови, би можел да прашаш за цели брисачи од фејслифт 145/146? Исто и цена, ако не ти е проблем.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
« Одговори #205 на: 06 Јануари 2012, 20:49:34 pm »
Симо, неколку пати спомињаше Алфа брејкер од кај што набавуваш делови, би можел да прашаш за цели брисачи од фејслифт 145/146? Исто и цена, ако не ти е проблем.
Можам да ти дадам телефон во ПП  па да си прашаш, ОК? ;)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен infected

• Јуниор
  • **
« Одговори #206 на: 06 Јануари 2012, 20:50:51 pm »
За Астра Х комплет:
- ВАЛЕО        2300 денари
- ШАМПИОН 1400 денари

Не зезај човек, па имаш Вурт во хубо за 780 денари! Сега земав за Фиестата, супер се. Ама ако најдеш БОШ уште поарно. Значи БОШ стандардните ти се џабе, еве Фаланга ги има земено, само што не изгледаат фенси како аеро твин... А ти и така не возиш над 160кмч по дожд...

П.С. Аха можда ти зборуваш за два, односно пар. Епа валео прашај кај Дог има за ич пари ќе ги земеш мислам под 1000 денари пар се. А плус и плус, јас играм на таа карта кај возачот да имам најдобар можен брисач, а кај совозачот некој со пристојна цена. :D

За комплет брисачи станува збор. Само кај мене не се со ваков систем

туку се вакви

и изборот на бришачи е доста намален...

Отсутен kalimero

• Редовен
  • Пораки: 1887
« Одговори #207 на: 06 Јануари 2012, 20:55:06 pm »
Јас денес земав само метлици, поима немам каква марка, 120 денари само метлиците,со малку напор ги сменив и катастрофа, старите бош како на сликата погоре бришат многу подобро само што едниот многу рипаше во еден правец.Така да утре ке ги вратам старите метлици.

Инаку јас сум презадоволен од Шампион, на претходната кола ги змеав од Макоил бензиската за ефтини пари ен повеќе од 200 денари брисач, и долго време ме служеа, додека не ја продадов, утре задутре пак ќе земам такви, па ќе кажам импресии.

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
« Одговори #208 на: 06 Јануари 2012, 20:55:49 pm »
@infected
Имаш оригинални Шампион во Еуро07 за 10 евра комад. Нормално, со таков систем за Астра Х :) Класниот може да ти го потврди квалитетот ;) Напомени само дека си од carclub !

Отсутен infected

• Јуниор
  • **
« Одговори #209 на: 06 Јануари 2012, 21:00:24 pm »
Фала Џиџи, уште ако може само да ми кажеш каде е Еуро07?