Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Вкупно гласови: 44
Цитат: zeroSignal на 09 Октомври 2011, 13:10:54 pmНеврзано со муабетов, али лично мислење после извозени добар број на возила - преферирам возила без кожни седишта.Јас имам една замерка на кожните седишта. Топли се брате у лето, гори газот! Ај у зима се ладни, тука брка работа греењето, ама тие што немаат греење, исто нае*уваат Инаку другото е ок, да не кажам повеќе од ОК, поготово, кога ќе истуриш нешто, доста полесно се чистат Не само истурено него и на други начини избербатено (иф ју ноу вот ај мин)
Неврзано со муабетов, али лично мислење после извозени добар број на возила - преферирам возила без кожни седишта.
Цитат: Carrier166 на 09 Октомври 2011, 16:54:31 pmЦитат: zeroSignal на 09 Октомври 2011, 13:10:54 pmНеврзано со муабетов, али лично мислење после извозени добар број на возила - преферирам возила без кожни седишта.Јас имам една замерка на кожните седишта. Топли се брате у лето, гори газот! Ај у зима се ладни, тука брка работа греењето, ама тие што немаат греење, исто нае*уваат Инаку другото е ок, да не кажам повеќе од ОК, поготово, кога ќе истуриш нешто, доста полесно се чистат Не само истурено него и на други начини избербатено (иф ју ноу вот ај мин)Баш е добро со кожени седишта , јас во лето имам проблем , кога бев на одмор колата ми беше 3 саати на сонце кога седнав внатре леле мајко беше работата . За зимо имам греачи на седиштата .
Цитат: Deni на 09 Октомври 2011, 12:45:59 pmЦитат: cuoresportivo166 на 09 Октомври 2011, 12:42:26 pmЦитат: Deni на 09 Октомври 2011, 12:33:40 pmЦитат: cuoresportivo166 на 09 Октомври 2011, 12:27:03 pmЦитат: Deni на 09 Октомври 2011, 12:15:01 pmЦитат: pirat_07 на 09 Октомври 2011, 11:48:48 amЦитат: Deni на 09 Октомври 2011, 11:43:48 amSite imaat pravo da debatiraat na site temi. Vo ramkite na dozvolenoto.Deni, ke se slozis deka za zavrsnata obrabotka Jove ne e vo pravo, i jas se sloziv so Ace zs Xsarata za nekoi raboti...Неможе така грубо да се каже. Ти велиш дека Фиат е нешто посебно? Не би рекол, просечно е. А од Алфа очекував да е барем 10 пати боља внатре (водејки се од зборувањата за Мито и Џулиета). Далеку од тоа дека несакам Алфа 159 и Брера, и дека Фиат 500 (стокмено) ми е омилено градско возлице. Ок се, Пунтото везе ми нема внатре, на пример. Старата Ц3 ми беше пример за лоша внатрешност. Сите си имаат добри и лоши страни... Deni aj konkretno,posto si razocaran......kazi koe malo vozilo ima podobar enterier od Mi.to.....isto i za giulietta klasata.......cisto da znaeme koi ti se reperite.....pojasni ni malceFiat 500 го сметам за подобро од Мито. Може сум пристрасен зошто многу ми се свиѓа 500, а Мито ми е ружна... DS3 ми е многу убаво и внатре и надвор. Toa се примери од итаљански и француски возила. Epa zosto togas si razocaran koga ovie vozila ti se reperi.....stvarno neznam.........a i realno toa se vozilata od taa klasa so dobra izrabotka.....Polo,Fiesta,Corsa....daleku se od ovie,taka epten paga u voda muabetot za EVTINA plastika Затоа и реков дека тие ми се свиѓаат од Француски и Итаљански, зошто таква е темата. Ама тие три што ги спомна не се баш исти... Ама да не забегувам. Мито во пристојна изведба е во цена блиску до Поло Гти. Хеххехехеххехе, мојот избор е многу повеќе од јасен. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Oва кажувам, зошто ги спомна. Инаку никогаш не би купил Мито, во животов. Страшно е колку не ми се свиѓа.Diskutirame za kvalitet.....a osnovnite plastiki si ostanuvaat isti kaj site verzii na avtomobilot....plastiki na vrati,na bagaznik,saltabla,a razlikata e vo dodatoci vo oprema,i po nekoja kapka boja plus levo ili desnoP.S. bez ljutenje,neznam koj SPORTSKI interier e ova so materijal kako na baba mi krevetot Ova e za mene(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: cuoresportivo166 на 09 Октомври 2011, 12:42:26 pmЦитат: Deni на 09 Октомври 2011, 12:33:40 pmЦитат: cuoresportivo166 на 09 Октомври 2011, 12:27:03 pmЦитат: Deni на 09 Октомври 2011, 12:15:01 pmЦитат: pirat_07 на 09 Октомври 2011, 11:48:48 amЦитат: Deni на 09 Октомври 2011, 11:43:48 amSite imaat pravo da debatiraat na site temi. Vo ramkite na dozvolenoto.Deni, ke se slozis deka za zavrsnata obrabotka Jove ne e vo pravo, i jas se sloziv so Ace zs Xsarata za nekoi raboti...Неможе така грубо да се каже. Ти велиш дека Фиат е нешто посебно? Не би рекол, просечно е. А од Алфа очекував да е барем 10 пати боља внатре (водејки се од зборувањата за Мито и Џулиета). Далеку од тоа дека несакам Алфа 159 и Брера, и дека Фиат 500 (стокмено) ми е омилено градско возлице. Ок се, Пунтото везе ми нема внатре, на пример. Старата Ц3 ми беше пример за лоша внатрешност. Сите си имаат добри и лоши страни... Deni aj konkretno,posto si razocaran......kazi koe malo vozilo ima podobar enterier od Mi.to.....isto i za giulietta klasata.......cisto da znaeme koi ti se reperite.....pojasni ni malceFiat 500 го сметам за подобро од Мито. Може сум пристрасен зошто многу ми се свиѓа 500, а Мито ми е ружна... DS3 ми е многу убаво и внатре и надвор. Toa се примери од итаљански и француски возила. Epa zosto togas si razocaran koga ovie vozila ti se reperi.....stvarno neznam.........a i realno toa se vozilata od taa klasa so dobra izrabotka.....Polo,Fiesta,Corsa....daleku se od ovie,taka epten paga u voda muabetot za EVTINA plastika Затоа и реков дека тие ми се свиѓаат од Француски и Итаљански, зошто таква е темата. Ама тие три што ги спомна не се баш исти... Ама да не забегувам. Мито во пристојна изведба е во цена блиску до Поло Гти. Хеххехехеххехе, мојот избор е многу повеќе од јасен. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Oва кажувам, зошто ги спомна. Инаку никогаш не би купил Мито, во животов. Страшно е колку не ми се свиѓа.
Цитат: Deni на 09 Октомври 2011, 12:33:40 pmЦитат: cuoresportivo166 на 09 Октомври 2011, 12:27:03 pmЦитат: Deni на 09 Октомври 2011, 12:15:01 pmЦитат: pirat_07 на 09 Октомври 2011, 11:48:48 amЦитат: Deni на 09 Октомври 2011, 11:43:48 amSite imaat pravo da debatiraat na site temi. Vo ramkite na dozvolenoto.Deni, ke se slozis deka za zavrsnata obrabotka Jove ne e vo pravo, i jas se sloziv so Ace zs Xsarata za nekoi raboti...Неможе така грубо да се каже. Ти велиш дека Фиат е нешто посебно? Не би рекол, просечно е. А од Алфа очекував да е барем 10 пати боља внатре (водејки се од зборувањата за Мито и Џулиета). Далеку од тоа дека несакам Алфа 159 и Брера, и дека Фиат 500 (стокмено) ми е омилено градско возлице. Ок се, Пунтото везе ми нема внатре, на пример. Старата Ц3 ми беше пример за лоша внатрешност. Сите си имаат добри и лоши страни... Deni aj konkretno,posto si razocaran......kazi koe malo vozilo ima podobar enterier od Mi.to.....isto i za giulietta klasata.......cisto da znaeme koi ti se reperite.....pojasni ni malceFiat 500 го сметам за подобро од Мито. Може сум пристрасен зошто многу ми се свиѓа 500, а Мито ми е ружна... DS3 ми е многу убаво и внатре и надвор. Toa се примери од итаљански и француски возила. Epa zosto togas si razocaran koga ovie vozila ti se reperi.....stvarno neznam.........a i realno toa se vozilata od taa klasa so dobra izrabotka.....Polo,Fiesta,Corsa....daleku se od ovie,taka epten paga u voda muabetot za EVTINA plastika
Цитат: cuoresportivo166 на 09 Октомври 2011, 12:27:03 pmЦитат: Deni на 09 Октомври 2011, 12:15:01 pmЦитат: pirat_07 на 09 Октомври 2011, 11:48:48 amЦитат: Deni на 09 Октомври 2011, 11:43:48 amSite imaat pravo da debatiraat na site temi. Vo ramkite na dozvolenoto.Deni, ke se slozis deka za zavrsnata obrabotka Jove ne e vo pravo, i jas se sloziv so Ace zs Xsarata za nekoi raboti...Неможе така грубо да се каже. Ти велиш дека Фиат е нешто посебно? Не би рекол, просечно е. А од Алфа очекував да е барем 10 пати боља внатре (водејки се од зборувањата за Мито и Џулиета). Далеку од тоа дека несакам Алфа 159 и Брера, и дека Фиат 500 (стокмено) ми е омилено градско возлице. Ок се, Пунтото везе ми нема внатре, на пример. Старата Ц3 ми беше пример за лоша внатрешност. Сите си имаат добри и лоши страни... Deni aj konkretno,posto si razocaran......kazi koe malo vozilo ima podobar enterier od Mi.to.....isto i za giulietta klasata.......cisto da znaeme koi ti se reperite.....pojasni ni malceFiat 500 го сметам за подобро од Мито. Може сум пристрасен зошто многу ми се свиѓа 500, а Мито ми е ружна... DS3 ми е многу убаво и внатре и надвор. Toa се примери од итаљански и француски возила.
Цитат: Deni на 09 Октомври 2011, 12:15:01 pmЦитат: pirat_07 на 09 Октомври 2011, 11:48:48 amЦитат: Deni на 09 Октомври 2011, 11:43:48 amSite imaat pravo da debatiraat na site temi. Vo ramkite na dozvolenoto.Deni, ke se slozis deka za zavrsnata obrabotka Jove ne e vo pravo, i jas se sloziv so Ace zs Xsarata za nekoi raboti...Неможе така грубо да се каже. Ти велиш дека Фиат е нешто посебно? Не би рекол, просечно е. А од Алфа очекував да е барем 10 пати боља внатре (водејки се од зборувањата за Мито и Џулиета). Далеку од тоа дека несакам Алфа 159 и Брера, и дека Фиат 500 (стокмено) ми е омилено градско возлице. Ок се, Пунтото везе ми нема внатре, на пример. Старата Ц3 ми беше пример за лоша внатрешност. Сите си имаат добри и лоши страни... Deni aj konkretno,posto si razocaran......kazi koe malo vozilo ima podobar enterier od Mi.to.....isto i za giulietta klasata.......cisto da znaeme koi ti se reperite.....pojasni ni malce
Цитат: pirat_07 на 09 Октомври 2011, 11:48:48 amЦитат: Deni на 09 Октомври 2011, 11:43:48 amSite imaat pravo da debatiraat na site temi. Vo ramkite na dozvolenoto.Deni, ke se slozis deka za zavrsnata obrabotka Jove ne e vo pravo, i jas se sloziv so Ace zs Xsarata za nekoi raboti...Неможе така грубо да се каже. Ти велиш дека Фиат е нешто посебно? Не би рекол, просечно е. А од Алфа очекував да е барем 10 пати боља внатре (водејки се од зборувањата за Мито и Џулиета). Далеку од тоа дека несакам Алфа 159 и Брера, и дека Фиат 500 (стокмено) ми е омилено градско возлице. Ок се, Пунтото везе ми нема внатре, на пример. Старата Ц3 ми беше пример за лоша внатрешност. Сите си имаат добри и лоши страни...
Цитат: Deni на 09 Октомври 2011, 11:43:48 amSite imaat pravo da debatiraat na site temi. Vo ramkite na dozvolenoto.Deni, ke se slozis deka za zavrsnata obrabotka Jove ne e vo pravo, i jas se sloziv so Ace zs Xsarata za nekoi raboti...
Site imaat pravo da debatiraat na site temi. Vo ramkite na dozvolenoto.
Цитат: pirat_07 на 09 Октомври 2011, 14:17:27 pmЦитат: zeroSignal на 09 Октомври 2011, 14:10:21 pmКожата се лизга, летно време ужегнува на сонце, многу поти, особено ако возиш во кратки панталони или во маица со кратки ракави, па се лепи.. ако е онаква мазна кожа ружно изгледа, итн итн итн.. Од друга страна, полесна е за чистење ако нешто се истури.Алкантара (превртена кожа) е сасвим друго.Сакаше да кажеш нешто вакво:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Па не баш, ова ми изгледа као на баба ми каучот.Али да, алкантарата е многу поубава.
Цитат: zeroSignal на 09 Октомври 2011, 14:10:21 pmКожата се лизга, летно време ужегнува на сонце, многу поти, особено ако возиш во кратки панталони или во маица со кратки ракави, па се лепи.. ако е онаква мазна кожа ружно изгледа, итн итн итн.. Од друга страна, полесна е за чистење ако нешто се истури.Алкантара (превртена кожа) е сасвим друго.Сакаше да кажеш нешто вакво:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Кожата се лизга, летно време ужегнува на сонце, многу поти, особено ако возиш во кратки панталони или во маица со кратки ракави, па се лепи.. ако е онаква мазна кожа ружно изгледа, итн итн итн.. Од друга страна, полесна е за чистење ако нешто се истури.Алкантара (превртена кожа) е сасвим друго.
Цитат: DareBmw на 09 Октомври 2011, 22:11:07 pmЦитат: Carrier166 на 09 Октомври 2011, 16:54:31 pmЦитат: zeroSignal на 09 Октомври 2011, 13:10:54 pmНеврзано со муабетов, али лично мислење после извозени добар број на возила - преферирам возила без кожни седишта.Јас имам една замерка на кожните седишта. Топли се брате у лето, гори газот! Ај у зима се ладни, тука брка работа греењето, ама тие што немаат греење, исто нае*уваат Инаку другото е ок, да не кажам повеќе од ОК, поготово, кога ќе истуриш нешто, доста полесно се чистат Не само истурено него и на други начини избербатено (иф ју ноу вот ај мин)Баш е добро со кожени седишта , јас во лето имам проблем , кога бев на одмор колата ми беше 3 саати на сонце кога седнав внатре леле мајко беше работата . За зимо имам греачи на седиштата . да да, на тавко греење мислев - грејачи на седишта, ама у лето поготово што ми е црна кожата во алфата, а бе сум пцуел 1000 пати Потење никад не ми бил проблем со кожните седишта, барем со Момо седиштава во алфата.
Цитат: zeroSignal на 09 Октомври 2011, 17:15:52 pmЦитат: pirat_07 на 09 Октомври 2011, 14:17:27 pmЦитат: zeroSignal на 09 Октомври 2011, 14:10:21 pmКожата се лизга, летно време ужегнува на сонце, многу поти, особено ако возиш во кратки панталони или во маица со кратки ракави, па се лепи.. ако е онаква мазна кожа ружно изгледа, итн итн итн.. Од друга страна, полесна е за чистење ако нешто се истури.Алкантара (превртена кожа) е сасвим друго.Сакаше да кажеш нешто вакво:http://img51.imageshack.us/img51/8766/17531220263050641684010.jpgПа не баш, ова ми изгледа као на баба ми каучот.Али да, алкантарата е многу поубава.Ova e prevrtena koza, alkantra e drugo...
Цитат: pirat_07 на 09 Октомври 2011, 14:17:27 pmЦитат: zeroSignal на 09 Октомври 2011, 14:10:21 pmКожата се лизга, летно време ужегнува на сонце, многу поти, особено ако возиш во кратки панталони или во маица со кратки ракави, па се лепи.. ако е онаква мазна кожа ружно изгледа, итн итн итн.. Од друга страна, полесна е за чистење ако нешто се истури.Алкантара (превртена кожа) е сасвим друго.Сакаше да кажеш нешто вакво:http://img51.imageshack.us/img51/8766/17531220263050641684010.jpgПа не баш, ова ми изгледа као на баба ми каучот.Али да, алкантарата е многу поубава.
Цитат: zeroSignal на 09 Октомври 2011, 14:10:21 pmКожата се лизга, летно време ужегнува на сонце, многу поти, особено ако возиш во кратки панталони или во маица со кратки ракави, па се лепи.. ако е онаква мазна кожа ружно изгледа, итн итн итн.. Од друга страна, полесна е за чистење ако нешто се истури.Алкантара (превртена кожа) е сасвим друго.Сакаше да кажеш нешто вакво:http://img51.imageshack.us/img51/8766/17531220263050641684010.jpg
Не би знаел за што да гласам овде. Иако Италија има огромен број на претставници, сепак Француска има свои концепти (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Би сакал да знам на кое ниво е ергономичноста на колава, гледајќи како рамно е поставена централната конзола.
Цитат: MartinAlfista на 10 Октомври 2011, 00:23:11 amБи сакал да знам на кое ниво е ергономичноста на колава, гледајќи како рамно е поставена централната конзола.Koлата е ремек дело...