Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Вкупно гласови: 44
Се согласувам, несекојдневно изгледа, баш како и претходникот. Ја имаш провозено или барем седнато на возачко седиште?
Цитат: MartinAlfista на 10 Октомври 2011, 00:23:11 amБи сакал да знам на кое ниво е ергономичноста на колава, гледајќи како рамно е поставена централната конзола.Koлата е ремек дело...
Би сакал да знам на кое ниво е ергономичноста на колава, гледајќи како рамно е поставена централната конзола.
Оставиго Пират,тој и куоре се фанатици за итаљански возила и со нивното размислување мислат дека само тие се најдобри!Воопшто не се реални,само трескаат глупости
Цитат: JoveVW на 08 Октомври 2011, 23:39:07 pmОставиго Пират,тој и куоре се фанатици за итаљански возила и со нивното размислување мислат дека само тие се најдобри!Воопшто не се реални,само трескаат глупостиЊет. Ја сум Alfista, ништо друго. Ferrari го поштувам ради историската поврзаност со Alfa Romeo, односно Scuderia Ferrari е спортскиот одел на Alfa Romeo vo 40 тите години. Alfa Romeo за мене секогаш има поголемо значење од Ferrari.
Цитат: Cuore Sportivo на 10 Октомври 2011, 09:54:54 amЦитат: JoveVW на 08 Октомври 2011, 23:39:07 pmОставиго Пират,тој и куоре се фанатици за итаљански возила и со нивното размислување мислат дека само тие се најдобри!Воопшто не се реални,само трескаат глупостиЊет. Ја сум Alfista, ништо друго. Ferrari го поштувам ради историската поврзаност со Alfa Romeo, односно Scuderia Ferrari е спортскиот одел на Alfa Romeo vo 40 тите години. Alfa Romeo за мене секогаш има поголемо значење од Ferrari. Претера га куме!
Да бидеме реални, DS серијата е специјално дизајнирана да биде "attention - whore", додека вниманието Алфа Ромео го добива по природен пат, со природни линии.Секој по свој вкус, и имам забелешка во постот на Аце: замени го DS3 Racing со DS3 за нормална вожња, или наместо обичното Mi.To, стави ја Novitec верзијата:
У реду е дечки сменето е веќе,иако побарав на Google - Citroen ds3,и махинално "save" на првата слика!BTW: според мене од горе споменатите фаворити се:1.Citroen DS3 пред Alfa Mito;2.Alfa Giulietta пред Citroen DS4;3.Citroen DS5 пред Alfa 159.
DS5 seuste ne e izlezena,kako i novata Giulia......koga ke se pojavi Giulia so nea ke ja sporeduvate.......a 159 so C5 od 2005