Автор Тема: CAR SHOW Гевгелија 2015 - 07.06.2015  (Прочитано 89042 пати)

Отсутен Vlatzki

• Редовен
  • Пораки: 2069
Одг: CAR SHOW Гевгелија 2015 - 07.06.2015
« Одговори #345 на: 11 Јуни 2015, 00:44:23 am »
Искрено имам и ја една забелешка, што мене многу ми сметаше. Околу штандот за сендвичи...

Катастрофа... Девојчето што ги сецкаше патлиџаните и краставиците, изгледаше ко прв пат во живот да работи таква работа. Беше баш под стрес... Не знаеше дали попрво да врати кусур или да сецка салатата...

Второ, дечкото што работеше таму, исто така... Салатата ужасно распоредена во сендвичот, и ептен штедеше на салата... Ептен.

Добро ајде ова проаѓа, ама моментот кој не го трпев беше тоа што и двајцата фаќаа пари со мокри прсти (прстите мокри од салатата, а на мокри раце многу лесно се лепи прљавштина), и со истите тие прсти ја ставаше салатата во сендвичите. Па да имаше некоја виљушка нешто да му се невиди...
Не е убаво некој само што мочал, или серел и бришел гз, или само што го издркал, да оди да купи сендвич, и бактериите од неговите пари ќе ги јадат и другите... Па не личи тоа на ништо...

И за догодина молам да биде поорганизирано ова со штандот за сендвичи и слично, пошто хигиенски беше бетер од Африка. Се начекав точно 45 минути за еден сендвич... Не си отидов, и почекав, пошто стомакот ми вриштеше од глад...

Едино плескавиците се погодија, добри беа.. ;D

И да додадам, разбирам дека за настан од толкав калибар да има вакви грешки, ама ова со хигиената беше претерано.

No hard feelings

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20665
« Одговори #346 на: 11 Јуни 2015, 00:52:15 am »
Во однос на лани, очекував дека ќе биде посветено повеќе внимание за имање сенка, пошо е пекол.

Плус имам забелешка на недостатокот на Тојфор вециња, "изборот" на пиво  (мада убаво легна и ова :)) и концентрираноста на јадењето и пиењето на едно место.

Другото си беше у глобала арно, не може од организаторите да се бара одговорност за недостатокот на култура на некои учесници/гости на настанот.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7387
« Одговори #347 на: 11 Јуни 2015, 01:03:29 am »
Искрено имам и ја една забелешка, што мене многу ми сметаше. Околу штандот за сендвичи...

Катастрофа... Девојчето што ги сецкаше патлиџаните и краставиците, изгледаше ко прв пат во живот да работи таква работа. Беше баш под стрес... Не знаеше дали попрво да врати кусур или да сецка салатата...

Второ, дечкото што работеше таму, исто така... Салатата ужасно распоредена во сендвичот, и ептен штедеше на салата... Ептен.

Добро ајде ова проаѓа, ама моментот кој не го трпев беше тоа што и двајцата фаќаа пари со мокри прсти (прстите мокри од салатата, а на мокри раце многу лесно се лепи прљавштина), и со истите тие прсти ја ставаше салатата во сендвичите. Па да имаше некоја виљушка нешто да му се невиди...
Не е убаво некој само што мочал, или серел и бришел гз, или само што го издркал, да оди да купи сендвич, и бактериите од неговите пари ќе ги јадат и другите... Па не личи тоа на ништо...

И за догодина молам да биде поорганизирано ова со штандот за сендвичи и слично, пошто хигиенски беше бетер од Африка. Се начекав точно 45 минути за еден сендвич... Не си отидов, и почекав, пошто стомакот ми вриштеше од глад...

Едино плескавиците се погодија, добри беа.. ;D

И да додадам, разбирам дека за настан од толкав калибар да има вакви грешки, ама ова со хигиената беше претерано.

No hard feelings

Добро сеа, ти немаше резервација во хотел со 5 ѕвезди или елитен ресторан па да даваш толкав осврт на јадењето... мање више јадењето, не беше ова саем на штандови за сендвичи ;D :D   Во право, но сепак... примарно "шоу" беа автомобилите. Јадењето пиењето е втор план. И мене ми се јадеше, појдов видов ситуација, не јадев таму. ;D :D  Догодина поголем штанд и нема да има проблем се надевам. :D   

Ќе мора некое решение за сенка да се најде. Големи тенди или нешто слично. :D

Отсутен TheForce

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 546
« Одговори #348 на: 11 Јуни 2015, 01:22:25 am »
Мене чипката на хеланките што ги носеа девојчињата не ми се свиѓаше.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20115
« Одговори #349 на: 11 Јуни 2015, 01:25:22 am »
Мило ми е што на уште некој не му се допаднало тоа. Бљак.

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Одг:
« Одговори #350 на: 11 Јуни 2015, 06:36:05 am »
I edna beshe so walkmaxx, shto uopshte ne e sexy.

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8124
  • Rural fuckin society - we live in!!!
« Одговори #351 на: 11 Јуни 2015, 09:15:52 am »
Godofspeed метел и чистел таму по собирот. Рече ке пише штом заврши со чистење.
Се пожали многу ѓубре сте направиле и сте биле П, не сте исчистиле позади вас.

Баш позади нас или општо?
Ние не оставиве ѓубре. Се што оставивме беше уредно средено на едно место. Беше оставено така иако шишињата од пиво беа неповратни, сепак беа оставени на едно купче за да ги соберат тие што рециклираат стакло. Нека ме корегира некој ако грешам.
Ваљда не си сериозен па ќе те сватам само како контра тролололо :D

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20665
« Одговори #352 на: 11 Јуни 2015, 13:39:50 pm »
Право вели човекот, пошто стварно стаклените амбалажи ги собравме на едно место, а другото ѓубре чинам Класниот го собра у кола, па го фрли у контејнер.

Успут, да упатам поздрав сас песмата...

The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10963
  • 430i
« Одговори #353 на: 11 Јуни 2015, 14:12:33 pm »
Го ставив поназад клингентоненот, да гу туриш за кога ќе ти ѕвонам

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 13933
« Одговори #354 на: 11 Јуни 2015, 14:58:43 pm »
Јас имам замерка шо е во Гевгелија :P :D hahah

Присутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8692
  • Пичлеме
« Одговори #355 на: 11 Јуни 2015, 18:33:37 pm »
Ти ќе имаш замерка и во дворо да ти е. Прв се пријавуваш, ама и прв откажуваш :P ;D

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #356 на: 11 Јуни 2015, 18:37:34 pm »
а на мене грција ми смета што е у комшии (ме влече да идам на море)... и на ку*от влакна што ми растат ми пречи и смета...  :D ;D
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен martin_bt

• Редовен
  • Пораки: 2512
  • Дете Битолчанче
« Одговори #357 на: 12 Јуни 2015, 01:36:49 am »
Ти ќе имаш замерка и во дворо да ти е. Прв се пријавуваш, ама и прв откажуваш :P ;D

Му го рече...
Што вредат коњските сили ако зад воланот седи магаре ... ? ;D

Присутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29671
    • CARclub.mk
« Одговори #358 на: 12 Јуни 2015, 09:48:22 am »
Онак, ти крајно педерски изигра - прв кенкаше да биде покасно тргнувањето, па од кога го преместивме за покасно, откажа.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #359 на: 12 Јуни 2015, 10:33:15 am »
Онак, ти крајно педерски изигра - прв кенкаше да биде покасно тргнувањето, па од кога го преместивме за покасно, откажа.

се скинавте од преместување... дуууууури пола саат. незнаев што да направам со тоооолку многу време....

ај сега околу времето замерки:

прво и основно, со оглед на тоа дека е во гевгелија, а свесен е дека пола и поише од присутните се од скопје, можел организаторот да го направи покасно да почне... 11 саат за да бидеме во гевгелија треба (со форсирање) да се тргне во 9:30. од друга страна, за во 9:15 јас да бидам на борис трјаковски од кај што тргаме, треба да станам во 8... сериозно? јас во работен ден не станувам толку рано а не во недела, кога е ден за одморање...

тоа ти го предочив, ти го кажав и побарав (не кенкав) кога реков за покасно да тргаме И НЕ БЕВ САМО ЈАС ТУКУ ПОИШЕ ЛУЃЕ ТИ РЕКОА... ти си направил некој свој (по твоја логика) разумен компромис и го помести тргањето за пола саат покасно, што пак не ми е доволно.. и ок, тоа е тоа, не дојдов... и на коста му кажав дека нај веројатно нема да дојдам. поготово што претходната вечер бев до многу касно на мото забава...

и да го нарекуваш тоа ПЕДЕРСКИ е во нај мала рака безобразно и за мене навредливо, затоа што према никого до сега не сум настапил “педерски“...  и јас сметам дека се дешаваат “педерски“ работи тука, па не го пишувам тоа јавно на форум...
« Последно менување: 12 Јуни 2015, 10:42:16 am onak »
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време