Ајде сега малку здрав разум.
1. Онак. Педерски беше. Фино што го едитираше постот каде што бараше од мене да ти се извинам. Нема да ти се извинам, пошто баш така постапи, педерски. Не дека си ти педер, ама потегот беше педерски. Седевме во Чилин, рече ајде покасно, Симо улета и он рече ајде покасно. Бидејќи официјалниот старт е од 11, и немаше смисла да касниме (премногу) рековме добро ајде, собирање од 9 до 9:30, тргање во 9:30. И ти беше таму, и ти се сложи на тоа. Што не рече во истиот момент „не ми одговара, не доаѓам“? Не, ти откажа во петок, четири дена покасно, 2 дена пред собирот. Во ред.
2. Сите што се буните за наградите - како одлучиле, така. Конкретно, стајлинг не мора да биде кој има најекстремен бодикит. Стајлинг може да биде дискретен и внимателен, и одличен. Јас пре би дал награда за стајлинг на Минито на Банзаи или Меганот на Бушав него на Маздата. Такви бодикитови излегоа од мода мноооогу одамна. Нејсе, секој со својот мерак, не го оспорувам тоа. Стајлингот во денешно време се сведува на културен бандаж, фино спуштање и играње со такви ситници. Лепење браници и спојлери огромни замина во историјата после Fast & Furious 2. Кој губи, има право да се лути, ама морате да разберете дека вкусовите не ни се на сите исти.
3. @godofspeed: Друже, коментарот „Скопски Лигуши“ не ти личи. Срамота е, организатор си. Не смееш да се дрзнеш јавно да кажеш нешто такво. Како и да е, ти реков, поддршката од мене и од Карклуб ја имаш за настаните. Ти забележавме како и минатата година, и оваа за немањето каде да се фрли ѓубре. Нејсе, не е тоа голем проблем. Исто така, останува мојата забелешка од лани дека треба навечер да се организира настанот.
Една забелешка генерално до сите што кенкаат за наградите е - одите таму за награди? Ако е така, седите си дома. Ние, од Карклуб одиме бидејќи сакаме да се дружиме, да видиме интересни коли, да се посмееме со Битолчаните и да си поминеме убаво. Дали ќе земам награда или не, дали ќе земам пофалница или не, или благодарница или не? Благодарницата ми значи, ама не е дека ќе се налутам ако не ми ја дадат. Тоа што почнаа да даваат благодарница на секоја кола што ќе дојде? Тоа е глупост невидена. Пораснете малце, сè додека одите за пехари и награди, ќе ви се смеам.