Автор Тема: CAR SHOW Гевгелија 2015 - 07.06.2015  (Прочитано 88860 пати)

Отсутен zlatkoa

• Сениор
  • Пораки: 3257
Одг: CAR SHOW Гевгелија 2015 - 07.06.2015
« Одговори #360 на: 12 Јуни 2015, 10:39:29 am »
Смарао да разредни помери време полазак за кар шоу. Није дошао.
Клабери убили бога у њега.

Јер не бива ако нема "убили бога" финтица у секоја тема. Да се држиме до традицијата. :)

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #361 на: 12 Јуни 2015, 10:43:17 am »
ќе мораш и сликичка некоја да туриш  ;D
за да биде комплетно... :D
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен godofspeed

• Редовен
  • Пораки: 2840
« Одговори #362 на: 12 Јуни 2015, 13:09:53 pm »
Тука сум....кој рече дека ме нема...

Се извинувам заради мојата неактивност...:D
Значи вака.....имаше поплаки ама од типот како Ико со Маздата што има 13 кила кит на неа...Како Дејан со Алфата што 3 пати му се запалува поради грешка врзана инсталација ......поточно скопските лигуши на мама и тато кои секогаш се нешто незадоволни и имаат некои ЕКСТРА барања...како на пример пехар не е битно дали ке биде фер даден или не битно е тие да го земат...
Околу издувот исто така имаше едно циганче од Струмица кој имаше страшен тјунинг.....
Решетки на жмигавците, името напишано веднаш до VW знакот FAKE GTI , вратата си ја држење додека возеше да не му падне и 2 круга луфта во воланот и една водоводна од тие старите железните извадена на левиот праг.
И се бунеше дека тој требал да ја земе наградата за најсилен издув.
Исто така имаше забелешка од Хонда клубот од Македонија дека не сме им дале благодарница и имаше уште една забелешка од дечките (оние увозните) од западна македонија поточно од дечкото што го возеше плавиот ГОЉФ дека тој требало да ја земе наградата за стајлинг ...... но како што кажа господинот Јовица Ивановски (човекот кој беше во комисија)  КОЈ ГУБИ ИМА ПРАВО И ДА СЕ ЛУТИ ...
Така да и лани имаше вакви јадења на бурек непотребно ама многу ми е гајле....нека си тераат кој како знае
Следната година одиме на 3 пати поголем собир.
И .....еве го плавиот ГОЉФ

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5834
« Одговори #363 на: 12 Јуни 2015, 13:13:30 pm »
Овој со сребренава 3-ка се жалел дека не земал награда? Ако добро разбрав? Овој? Ова не знам дали е достојно ни за на преса. Поради страшниов изглед овој не смее да земе награда за ништо.

Отсутен godofspeed

• Редовен
  • Пораки: 2840
« Одговори #364 на: 12 Јуни 2015, 13:19:02 pm »
Да тој .....Ви викам дечкото имаше страшен тјунинг...:D

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
« Одговори #365 на: 12 Јуни 2015, 13:46:12 pm »
Кога можеше лани на овој да му дадеш прво место за најдобар стајлинг се друго е веќе мачја кашлица
           ГРАФИК  ;D

Отсутен DasAuto.

• Сениор
  • Пораки: 4585
  • ~ Full of soul ~
« Одговори #366 на: 12 Јуни 2015, 13:50:37 pm »
Јас имам еден предлог до godofspeed....догодина да се организира во подоцните часови....на пример од 19ч па до 23-24... под остветлење и малце посвежо време :)
↯↯ Don't try to follow me ↯↯

http://www.youtube.com/watch?v=b_v5fPI-DUw

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20114
« Одговори #367 на: 12 Јуни 2015, 14:14:06 pm »
Што е вистина за Калибрава вистина е ;D

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7385
« Одговори #368 на: 12 Јуни 2015, 14:16:51 pm »
И ако е можно, победниците за стајлин/тјунинг барем, да се стави една слика од победничката кола. ?

Отсутен ExtremeBt

• Редовен
  • Пораки: 1448
« Одговори #369 на: 12 Јуни 2015, 14:34:24 pm »
Јас мислам до година да има критериум за пријавување на шоуто.

Отсутен Mak1

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 442
« Одговори #370 на: 12 Јуни 2015, 14:59:13 pm »
Gospodinot Jovica Ivanovski beshe za Jangtajmeri i Oldtajmeri da ne dojde do zabuna da mislat deckive  deka bil za tuning , stajling i slicno ( tie izduvi , bum bum zvucnici itn. ) hahaha :D, no kaj oldtajmerite i jangtajmerite e sve oceneto i napraveno po najvisoki kriteriumi od lice koj e golem poznavac na taa kategorija na vozila i nikoj od taa kategorija na ucesnici ne se pobuni za nisto :)

Отсутен Start Up Mac

• Редовен
  • Пораки: 1518
« Одговори #371 на: 12 Јуни 2015, 15:11:36 pm »

Posto nikoj ne go pokaza pobednikot za stajling i go krijat najverojatno od sram,
eve ja ke go pokazam  bmw to, sto kako e iskoceno od fabrika taka e doneseno i dodeleno pehar.

Bez navreda no koga veke se takmicat lugeto u takva kategorija barem dodelete ja na takvo vozilo, ova so bmw to bese MN losa mestenka ..
I nesto do good of speed .. bratce ne e ubavo javno da vregas od tipot ''LIGUSI'' posto vo skopski ligusi  ne stavas site skopjani a pola car show bese sochineto so vozila od skopje  i kako najbrojni normalno e da ima najveke konkurencija so skopjani i normalno naveke nagradi.Odnosot na eden organizator prema ucesnicite netreba da e vakov  kolku so znam nikoj javno ne gi vregase organizatorite, nego samo si iskazuvaa nezadovolstva.

P.S. Ne velam mazdata deka trebase da zeme pehar ili alfata slikava e orentaciono stavena pa videte i sami. Dovolno ke bese nekoe tunuirano vozilo da zemese nagrada za da nema vakvi zbrki :)

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29665
    • CARclub.mk
« Одговори #372 на: 12 Јуни 2015, 15:26:00 pm »
Ајде сега малку здрав разум.

1. Онак. Педерски беше. Фино што го едитираше постот каде што бараше од мене да ти се извинам. Нема да ти се извинам, пошто баш така постапи, педерски. Не дека си ти педер, ама потегот беше педерски. Седевме во Чилин, рече ајде покасно, Симо улета и он рече ајде покасно. Бидејќи официјалниот старт е од 11, и немаше смисла да касниме (премногу) рековме добро ајде, собирање од 9 до 9:30, тргање во 9:30. И ти беше таму, и ти се сложи на тоа. Што не рече во истиот момент „не ми одговара, не доаѓам“? Не, ти откажа во петок, четири дена покасно, 2 дена пред собирот. Во ред.

2. Сите што се буните за наградите - како одлучиле, така. Конкретно, стајлинг не мора да биде кој има најекстремен бодикит. Стајлинг може да биде дискретен и внимателен, и одличен. Јас пре би дал награда за стајлинг на Минито на Банзаи или Меганот на Бушав него на Маздата. Такви бодикитови излегоа од мода мноооогу одамна. Нејсе, секој со својот мерак, не го оспорувам тоа. Стајлингот во денешно време се сведува на културен бандаж, фино спуштање и играње со такви ситници. Лепење браници и спојлери огромни замина во историјата после Fast & Furious 2. Кој губи, има право да се лути, ама морате да разберете дека вкусовите не ни се на сите исти.

3. @godofspeed: Друже, коментарот „Скопски Лигуши“ не ти личи. Срамота е, организатор си. Не смееш да се дрзнеш јавно да кажеш нешто такво. Како и да е, ти реков, поддршката од мене и од Карклуб ја имаш за настаните. Ти забележавме како и минатата година, и оваа за немањето каде да се фрли ѓубре. Нејсе, не е тоа голем проблем. Исто така, останува мојата забелешка од лани дека треба навечер да се организира настанот.

Една забелешка генерално до сите што кенкаат за наградите е - одите таму за награди? Ако е така, седите си дома. Ние, од Карклуб одиме бидејќи сакаме да се дружиме, да видиме интересни коли, да се посмееме со Битолчаните и да си поминеме убаво. Дали ќе земам награда или не, дали ќе земам пофалница или не, или благодарница или не? Благодарницата ми значи, ама не е дека ќе се налутам ако не ми ја дадат. Тоа што почнаа да даваат благодарница на секоја кола што ќе дојде? Тоа е глупост невидена. Пораснете малце, сè додека одите за пехари и награди, ќе ви се смеам.

Отсутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7385
« Одговори #373 на: 12 Јуни 2015, 15:36:20 pm »
2. Конкретно, стајлинг не мора да биде кој има најекстремен бодикит. Стајлинг може да биде дискретен и внимателен, и одличен. Јас пре би дал награда за стајлинг на Минито на Банзаи или Меганот на Бушав него на Маздата. Такви бодикитови излегоа од мода мноооогу одамна. Нејсе, секој со својот мерак, не го оспорувам тоа. Стајлингот во денешно време се сведува на културен бандаж, фино спуштање и играње со такви ситници. Лепење браници и спојлери огромни замина во историјата после Fast & Furious 2.

Класен да бев женско ќе те киднапирав и ќе те женев за мене. Коментар на место. Потпис и печат со архивски број на постов. ;D :D 

Отсутен ExtremeBt

• Редовен
  • Пораки: 1448
« Одговори #374 на: 12 Јуни 2015, 15:52:14 pm »
...Ние, од Карклуб одиме бидејќи сакаме да се дружиме, да видиме интересни коли, да се посмееме со Битолчаните и да си поминеме убаво. Дали ќе земам награда или не, дали ќе земам пофалница или не, или благодарница или не?...

Море море, ко синкир ние мајмуните в зоолошка сме, па ќе се смејте со нас.