еве осмица јас ќе ти одговорам иако го прозва лп
Ти како шо гледам имаш некој самсунг за без пари од т-мобајл/ван/вип со БАДА и сега се правиш курназ со него. Многу бил личен.
Јас имам Samsung Wave купен е во кеш од импулс 19000 денари, не се правам курназ со него и да многу е личен
Дали си користел/поседувал ајфон подолго време, не само 15 мин да го држиш во рака?
да сум поседувал ајфон месец дена третата генерација сакав да го купам од еден другар ама се премислив и го зедов самсунгот, бев многу задоволен од ајфонот и од оперативниот, но кај мене при избор на техника не е бројот на апликации што ти ги нуди, ми беше важна камерата, да снима видео во хд, екранот да биде добар и телефонот да биде брз и едноставен за користење
Што има за БАДА? Дали има апликации за цртање? Дали има апликации за GPS од познати производители? Дали ги има сите познати игри за мобилни? И уште безборј други апликации...
И дали имаш достапност до сите овие програмчиња со 2 клика на мобиљниот?
има и апликации за цртање, имаш ndrive навигација за бада, ги има повеќето познати игри за мобилни, NFS, COD, Asasins creed... и да има уште безброј други апликации кои на почетокот пред една година беа тотално моронски, ама секој ден има се повеќе и повеќе апликации што се одлични и огромен број на апликации што се рекомпајлираат од андроид за бада, дури има муабет дека ќе има апликација во вид на емулатор и сите андроид апликации ќе работат на бада.
и последното прашање, да достапни се со 2 клика на мобилниот.
Значи немој да ме сватите погрешно, не плукам по iOS мислам дека е фантастичен оперативен револуциенерен во секој поглед, факт е дека другите го копираат интерфејсот, што во понатамошниот развој андроид и бада ќе бидат многу различни од iOS, но не е фер од ваша страна да плукате по андроид или бада а не сте го имале galaxy s2 ни 15 мин во рака