Автор Тема: Домашни Миленици  (Прочитано 810307 пати)

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20804
Одг: Домашни Миленици
« Одговори #1230 на: 26 Јули 2013, 10:17:49 am »
Песот е Дилајла, како што пишува, и е слеп од раѓање.

Не се знам со Страхил од К Вода, и чисто сумњам дека е неговиот пес :)

http://imgur.com/gallery/m3HQu1G
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #1231 на: 26 Јули 2013, 10:20:54 am »
Ааа па не е неговиот. Мислев да не се знаеш со него па да си го сликал. Има ист ваков, само што не е Дилајла ;D

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #1232 на: 30 Јули 2013, 10:31:07 am »

Невестата конечно си најде друштво за м’цкање лубеница, пошо ја не сум баш некој љубител :)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
« Одговори #1233 на: 30 Јули 2013, 12:20:26 pm »
Дај да го подружам малце Тор бе, го забораив.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #1234 на: 30 Јули 2013, 13:09:37 pm »
Еме арно де, повели :)

Отсутен NDarK

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 459
« Одговори #1235 на: 11 Август 2013, 15:09:26 pm »
da ne ima nekoj zenka labrador za parenje ?

Отсутен SaseMajstorot

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 508
« Одговори #1236 на: 11 Август 2013, 18:13:51 pm »
Ох леле мајко... тема на место...

Кога имав 6 години, малце пред роденденот, ми донесоа женско ДАЛМАТИНЧЕ. Најлудата машина за кинење живци... Сите влечки беа изгризани, пижамите на баба ми стално и ги земаше од жицата за сушење и и ги кинеше, пиеше штирак за пердиња, лаеше по роми.... лудило...
Од друга страна, не можеше да ни се нарадува мене и на брат ми кога ќе се вратевме од некаде...
Убаво и интелигентно куче ,ама за жал тогаш беше таков периодот што не можевме многу многу да му посветиме внимание. Само еднаш ни се окучи и роди 8 кученца. Девет години ја чувавме и на крајот се разболе многу... и така натаму...
Се викаше ПЕТИ (нормално...)  Едниот дедо ја мразеше смртно пошто се му гризеше, другиот дедо и купуваше гевречиња и паштети и взаемно се обожаваа хехе... Многу глупости правеше ама бар разбираше кога е играње играчки а кога озбилна работа. Брат ми кога проодуваше се држеше за неа и се шетаа низ двор заедно... Абе.. пуф..
После не заврткав животинче низ дома.

Мачки мислев дека не сакам се додека не ја запознав мачката на девојка ми. Е , тогаш сватив дека ужасно ги мразам.
По некаква случајност мачето е хермафродит (се ми иди да го речам педофил.... брее... пу пу...), има очи како рис и е гнасен играч... од кај сите комшии оди мјаучи и бара јадење. Голема е колку бољерче и е скапана мрза. Еднаш ме има смртно преплашено, ама еднаш во двор ја начекав без газдите и и израмнив 1:1 ... ХУХУ...

Како Југо нема друго! - и поарно шо нема!

Отсутен velestrumf

• Легенда
Одг:
« Одговори #1237 на: 12 Август 2013, 00:28:52 am »
Еве го малиша како си кулира у Кадмо :)

Отсутен Knight_

• Редовен
  • Пораки: 1283
« Одговори #1238 на: 12 Август 2013, 02:03:12 am »
Мора да чувам вакво куче па што сака нека биде :)

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11063
  • Ќybriт Pro Max
« Одговори #1239 на: 12 Август 2013, 10:58:45 am »

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30074
    • CARclub.mk
« Одговори #1240 на: 12 Август 2013, 11:03:57 am »
Charging complete: 100%.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
« Одговори #1241 на: 12 Август 2013, 13:01:22 pm »

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
« Одговори #1242 на: 12 Август 2013, 13:02:27 pm »
Charging complete: 100%.
Construction complete. New construction options.

Присутен kire95

• Редовен
  • Пораки: 1998
« Одговори #1243 на: 12 Август 2013, 13:45:35 pm »
10 дена го чував ретриверов додека се врати кумот од одмор, дали е во таков перод од растењето само нешто бараше да грицка али сепак прекрасно куче

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #1244 на: 12 Август 2013, 14:12:41 pm »
И периодот му е сеа, пошто му растат заби... А и онака важат за големи грицковци :)