Автор Тема: Што купивте или сакате да си купите за вашите автомобили  (Прочитано 687019 пати)

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30074
    • CARclub.mk
Па, па, па... Мерак!

Отсутен Prcot

• Сениор
  • Пораки: 3466
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Благодарност до прчот, купи голф и почна паметно да размислува и дури и совети да дели

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ете така! Мераци ќе биде вагенот сега, башка коа ќе прдат нема да упива.  ;D

Отсутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 5934
Јас си купив  вакви. Скоро година дена имам мака со возење навечер особено кога ќе има странични светла,од 10год-девет немав никаква мака ама оваа последната ми е смрт вчера се уморив од ск до бт, едноставно ме уморва,  бев 2 пати на државна ми рекоја дека сум топ го примив со резерва, сега уште на два приватни бев и истото го потврдија дека сум 20:20 и дека маката ми е со светлата навечер и ми ги предложија овие жолтите за проблемот.. Утре ќе одам  до ск и назад на полноќ,  се надевам дека ќе видам разлика.
Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 9228
знаеш дека е невозможно доктор во државна да убедиш дека нешто не си во ред, и доктор од систина да убедиш дека си во ред ;)

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4768
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)
Јас си купив  вакви. Скоро година дена имам мака со возење навечер особено кога ќе има странични светла,од 10год-девет немав никаква мака ама оваа последната ми е смрт вчера се уморив од ск до бт, едноставно ме уморва,  бев 2 пати на државна ми рекоја дека сум топ го примив со резерва, сега уште на два приватни бев и истото го потврдија дека сум 20:20 и дека маката ми е со светлата навечер и ми ги предложија овие жолтите за проблемот.. Утре ќе одам  до ск и назад на полноќ,  се надевам дека ќе видам разлика. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Од каде ги зема?

Отсутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 5934
Го заборавив името,  лепенка до Зеисс во Битола.
Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
Вчера рано сабајле се спремав за подолг пат и ми текна дека бриСачите многу лошо ми бриСат а очекував денот дека ќе биде врнежлив.
Застанав на Макпетрол да зеам нафта и реков ај ќе зеа и бриСачи. Имаше Лукас, Чемпион и Праксис, ама Лукас и Чемпион немаше бројче па реков ај ќе зеам Праксис, знам дека се ѓубре ама не се поѓубре од стариве Валео. ГИ платв 550 денари двата со пола цена од бодови. Ги наместив и многу пријатно се изненадив. Бришат одлично, 5 од 5. Тивки се, мазни, ништо не оставаат зад нив. Верува дека нема долго да траат ама за цената и за бришењето се одлични.

Отсутен Ѓорѓи

• Редовен
  • Пораки: 1411
1. Елкичка  ;D ;D
2. Полнач за на упаљач
3. Бришачи
4. Ланци (за пред полиција)
5. Акумулатор (monbat 45-330)
6. Звучници (pioneer ts-g 1033i)
7. wd-40 (првенствено за точакот го земав ама ми се најде за бравите)
Сега уште патосница треба да земам за возачка страна скината ми е старава, додека беше суво не ми сметаше, ама сеа подот ми е цел песок. ;D

Отсутен hanacloud

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 226
  • Barcelona Mystery Blue
Dashcam

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17781
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Сакам да си купам внатрешни спони, горни јабучици и буфер гуми за предни амортизери за Ксарата, за да вози како вчера да излегла од фабрика. Само внатрешните спони се уствари за менување, ама деловите (ми) се толку ефтини што греота е да не ги сменам и другите.

Отсутен Gabau

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 489
Свеќици земени и сменети во сервис "Флојд" и ми удри сатар од 1600 ден. (во МИ-ДА се 1200 со се работна рака).

Филтер за уље 440ден од "Мега ауто партс" и уље 5l од "Ауомакедонија" зa 2250ден. Минус за Аутомакедонија што немаат кантички од 1 литар, а наводно нема ни да нарачуваат пошто немало побарувачка.

Отсутен Nandor The Relentless

• Легенда
  • Пораки: 8893
  • Малерозен дрводарец
Dashcam

Какви идиоти гледам секој ден низ градот, прво ова ќе купам... фала на идеја!
Министерство за транс, поп и виски.

Отсутен DENDE - ARTEONED

• Сениор
  • Пораки: 5662
  • Formerly Lancered recently Arteoned!
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
Preporaka za Menabo i od mene.

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 14714

Малце да ја очистиме Алфата од гарежите.

За сега добро делува :)

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5841
Што купивте или сакате да си купите за вашите автомобили
« Одговори #1934 на: 28 Ноември 2017, 21:23:53 pm »
Свеќици земени и сменети во сервис "Флојд" и ми удри сатар од 1600 ден. (во МИ-ДА се 1200 со се работна рака).

Коа знаеш колку се во мида зашто одиш кај него? Тој за мене не е мајстор, не сфаќам зашто одиш кај него да сервисираш. Имаш многу подобра опција од него кога сакаш да ја избегнеш мида иако реално кога се работи за вакви поситни работи, редовен сервис или ете свеќици не вреди да ја избегнуваш

Sent from my iPhone using Tapatalk