Автор Тема: Што купивте или сакате да си купите за вашите автомобили  (Прочитано 687531 пати)

Отсутен riki_staff

• Сениор
  • Пораки: 6004
Нови?
Бар у СК имаш доста избор на половни оригинал,мислеш добро ќе се исечат дупките на браникот?

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Отсутен KaZaN

• Сениор
  • Пораки: 3950
  • Шуруп Мајстор
    • Шуруп Мајстор
Половни у Скопје, цена иста или повисока од цена за нови во Србија.

Иначе да, овие се нови.

За монтажа имам човек кој наводно ми гарантира за комплетна монтажа. Само да се вратам у Скопје и ќе планирам.

Sent from my Redmi Note 5 AI

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7231
Фала @smole и остали, конечно си купив една. Другар ми у Солун денес ги начекал.

Отсутен Silvester

• Редовен
  • Пораки: 1885
Deneska vo Lerin imase minimum 30tina parcinja od ovie izlozeno. Sepak bitolcaneco ne uspeal da gi zemi site zalihi :D
  www.malservis.mk - сѐ за твојот автомобил!

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6993
  • Бенве сие бенве
Сакам да си купам М браници и прагови. Цело време се борам со себе да не го направам тоа. Бака после исповед се надевам ќе бидам појак.

Присутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17782
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Не бе, само провери во сообраќајна дали ти е М5 BMW-то. Ако не е, не купувај. Ако по некоја случајност е, веќе од фабрика треба да ги има браниците.

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44370
  • Il Moderatore
Про со знакчиња пробај, ако добро се покаже - купувај браници ;D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен BrziGonzalez

• Редовен
  • Пораки: 1298
Сакам да си купам М браници и прагови. Цело време се борам со себе да не го направам тоа. Бака после исповед се надевам ќе бидам појак.
Влатче Аутолукс ако е на форум да се јави на рецепција ;D

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Бенве сие бенве
Штом од фабрика го нудат во опција со тие браници и прагови не сметам дека е фејк тјунинг. Исто како што вие алфистите сакате да ставите детали од ti изведба. Може и да го продадам па да си купам М серија, ама не сум љубител на бензинец.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Значи М Sport сакаш, не М, мислам дека има разлика, или не?
Edit: Нели имаше и M550d за нељубителите на бензински М5?
« Последно менување: 06 Април 2019, 21:20:36 pm Simo - Carrier159 »

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Бенве сие бенве

Овој комплет од браници и 19ки бандажи.

Тука е со прифатлива цена, не знам колки ќе ме фати монтажа фарбање калибрација на камери итн итн

https://www.facebook.com/xenonsvetlabeograd/photos/a.541335615941631/2318879941520514/?type=3&theater

Отсутен BrziGonzalez

• Редовен
  • Пораки: 1298

BMW ги нуди сите возила со опции за модел:
Sport Line
Luxury Line
M Sport - M Paket
Сите овие се дел од гамата и можеш да си ја преправиш колата да ти биде таква, целосно или не целосно. Секако процесот кошта многу, ама сите овие коли споделуваат иста платформа па нема врска дали возиш 518д или 535д, и двете може од обични да се направат М пакет.

BMW M5 индивидуално е различна кола и нема никаква врска со стандардниот модел. Почнувајќи од школката, браници, подвозје, летва, менувач, мотор, интериер, екстериер итн. :)

Edit: Нели имаше и M550d за нељубителите на бензински М5?
Има, ама таа кола споделува се исто со стандардната петка, не со М5. :)

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Колку што видов набрзинка, има „М браници“ и „М спорт браници“ по нетов. M, демек сакаш 516i (или послаб модел) да ти личи на M5, а додека M Sport е она што @MAPJAH го спореди со Alfa Ti (кој е уствари некој пакет на опрема, кој може да се добие со било која варијанта на возилото), и што би било ок надградба.

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Бенве сие бенве
Ги гледам секој ден, тие со М спорт пакетот се многу поубави од стандардната верзија. Ме премислува тоа што утре кога ќе дојде ред за продавање никој нема да го цени тоа што е додавано екстра и платено екстра.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30074
    • CARclub.mk
Јас би ставил M Sport браници, многу подобро изгледаат.

Да, никој нема да ти го цени вложеното. Ама ако гледаш така, тогаш ич не ставај. Ако гледаш за мерак, стави. :)