Автор Тема: Што купивте или сакате да си купите за вашите автомобили  (Прочитано 685116 пати)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Кај мене се меша, не знам зошто.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Смени фрекфенција.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен The Ghost

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 301
Значи сите задоволни од Роидми-во?? После одреден период вади-стави нема проблем конекторот? Чист е звукот??
Се мислам да земам и јас па ако може нека пушти некој линк од проверен продавач.. А и ова 3с е официјална верзија или?

Отсутен KiKoOoOoOoO

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 113
Отвори на официјалната страна и ќе те префрли на Gearbest. Од таму јас го порачав

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17780
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Гостивар - Евзони не ми мешаше станици. Кон Охрид такоџе, кон Прилеп такоџе. :) На 105.70 ми е сетирано, можда имам среќа да нема станици блиску до фрекфенцијата, или пак појак е сигналот па не меша никогаш.

Отсутен stef_stef

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 303
Роидмито е топ! Единствен „проблем“ е кога би патувал низ повеќе населени места, па може да се случи да треба да менуваш фрекфеција неколку пати, бидеќи локалните прават шум.

Отсутен The Ghost

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 301
Отвори на официјалната страна и ќе те префрли на Gearbest. Од таму јас го порачав

На промоција е изгледа во моментов за 14 долари.. ќе нарачам и јас ондак од тука

https://m.gearbest.com/car-charger/pp_642449.html?wid=21

Отсутен igooor07

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 148
И јас можам да ви потврдам дека Roidmi 2s е топ, го имам 7-10 дена и сум презадоволен. Немам никакви проблеми со мешање на фрекфренција и шумови, поминанв низ неколку градови низ Македонијава наша сега за сега немам проблеми.
Е сега пошто гледам дека неколкумина веќе го имаат па да прашам. Јас имам проблем со ствање на музика во телефонот на micro SD картичката. Нешто од мп3 фајловите ми препознава телефонот али со поголем дел имам проблем. Ај да пробам да објаснам па може некој ке ми помогне. Значи пробав да си ставам мп3 музика на картичката (картичката е скорз нова), така што кога ги прфрлам фолдерите со музика некои се во ред и можам да ги слушам на мобилниот но повеќето неможам. Тлефонот е Lenovo К6, поголем дел од мп3 фајловите кога ке пробам да ги пуштам добивам инфо нешто како unable to play this file и веке следниот пат се губат и цели фолдери со музика. Едноставно ги снемува, предпоставувам софтверот за музика не ги индексира и после тоа не ги ни гледа. Пробав да видам bitrate-от различен е на сите од 192 до 320 ако не се лажам ама пак гледам дека и од тие што ги чита плеерот има со различен bitrate. Прочитав за DRM заштита ама кај мене на сите мп3 фајлови е усклучена. Исто така пробав и со форматирање на картичката и пак истото. Некој да има некоја идеа како да го решам ова.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
Проблемот ти е до телефонот, види пробај со некој екстерен плеер на музика од типот на VLC, или некој друг (не знам предлози, не слушам музика на тој начин).

Отсутен igooor07

• Јуниор
  • **
Заборавив да напоменам, пробав и со различни плеери (Winamp, VLC, foodbar2000) пак е исто  :(.

Отсутен Dule_

• Сениор
  • Пораки: 3040
Проблемот ти е до телефонот, види пробај со некој екстерен плеер на музика од типот на VLC, или некој друг (не знам предлози, не слушам музика на тој начин).
Martin kako si zadovolen od mikrofonot na roidmi 2s?

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Отсутен Ѓорѓи

• Редовен
  • Пораки: 1411
пробај со друг телефон

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
Martin kako si zadovolen od mikrofonot na roidmi 2s?

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Не го користам (примарно зошто не знам како). Кога ми ѕвони телефон, на звучници се слуша ѕвонењето. Ако одговорам на повикот, сите функции (и звук и микрофон) се префрлаат на телефон. Не сум пробал со друг телефон, така да веројатно е до мојот. :)

Отсутен KiKoOoOoOoO

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 113
Заборавив да напоменам, пробав и со различни плеери (Winamp, VLC, foodbar2000) пак е исто  :(.

AALinQ probaj spusti od apkpure.com, јас имав сличен проблем.Топ е апликацијата и имаш gestures interface направен за во кола

Отсутен igooor07

• Јуниор
  • **
пробај со друг телефон
Пробано сега со Samsung J3, пак е исто.

Отсутен igor_xxxx

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 440
Одг: Што купивте или сакате да си купите за вашите автомобили