Автор Тема: Што купивте или сакате да си купите за вашите автомобили  (Прочитано 614580 пати)

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17504
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Да се соберете вие со гумениве патосници и да си викнете сервис за хидроизолација на рамни кровови, да ви ги помине теписоните во колите... Џоа персискиот тепих од Иран влечкан во куфер ќе се намокри.

Разбирав некако гумена патосница човечна, ама ко ќе почнете со ваквите со доградби од страните, па со плус парченциња мали да покријат све и свашта... Фуј.

Отсутен Power to the people

• Сениор
  • Пораки: 6445
  • Медалист, Олимпијада за Сарказам Перу '98
Мене ме чуди фактот шо за 20годишен модел испечатија патосници.  ;D

Отсутен nikomil1

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 725
Нестор, чичин...

Ама, ти стварно сакаш ќотек изгледа...

Освен мене (затоа што се најбоља варијанта за одглавуење од снег) и два-три члена овде,
сите други се како секта за тоа теписоните и за постов ќе ти викнат инквизиција за 3, 2, 1....

i jas si imam gumeni be .. da ne beshe gumata kje se zacementiraa do sea shto pesok i cement imam istreseno od chevlite

Отсутен Skywalker

• Сениор
  • Пораки: 3775
Да се соберете вие со гумениве патосници и да си викнете сервис за хидроизолација на рамни кровови, да ви ги помине теписоните во колите... Џоа персискиот тепих од Иран влечкан во куфер ќе се намокри.

Разбирав некако гумена патосница човечна, ама ко ќе почнете со ваквите со доградби од страните, па со плус парченциња мали да покријат све и свашта... Фуј.

Против сум гумени патосници ама оние TuxMat баш ок изгледаат :D
Lt. Commander Data: "I will always be puzzled by the human predilection for piloting vehicles at unsafe velocities"

Отсутен Filip MK

• Редовен
  • Пораки: 2350
Несторе, ако земаш гумени, само Гледринг, немој овие глупости со ивици, загради, бариери, ѕидови.
Претпоставката е мајката на сите заебувања

Отсутен tomaso

• Редовен
  • Пораки: 2171
Овие кадите пластични имаат смисла ако си рибар или ловџија само.
Гледрингот се сосема доволни за сите други.

Отсутен nestor04

• Сениор
  • Пораки: 5919
  • Шо да пишам тука?🤔
Најмногу ми е заради тунелот позади. Инаку ќе се користат првично од ноември до март, а доколку почнам да се нервирам со зациментирани патосници од песок како што спомна @nikomil1 тогаш ќе се користат преку целата година.

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 13932
Gledring само. Ништо друго. Не мирисат на кинезарија и стварно се добри.

Кој сака иначе нека кажува, гумена патосница си е гумена. Имав коли со платнени (Е61, Пасатот) и беше удав за чистење особено зимно време.

Отсутен kire95

• Редовен
  • Пораки: 1837

Кој сака иначе нека кажува, гумена патосница си е гумена. Имав коли со платнени (Е61, Пасатот) и беше удав за чистење особено зимно време.

И јас ги земав истите и лето и зимо ги терам, од аспект на чистење имав и платнени али живот у зграда без соодветна правосмукалка на самопослужниве беа вечито не усисани, веќе две години ги имам и уште го имаат мирисот на ванила земени од кај самчо

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6743
  • Бенве сие бенве
Далеку се условите во северна од теписон патосници.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8692
  • Пичлеме

Пробав и јас со теписонските, на суво време се сосема ок, ама со шлакутнициве сега малку позаебано. Јас купив Гумекс типски од Карбокс, не смрдат и тие.

Отсутен Skywalker

• Сениор
  • Пораки: 3775
Ами одиш по бавчите зелка да крадиш и се валкаш :D
Lt. Commander Data: "I will always be puzzled by the human predilection for piloting vehicles at unsafe velocities"

Отсутен Ipkisija Meskosa

• Легенда
  • Пораки: 8692
  • Пичлеме
Абе и по дрва ко ќе одам да товарам, не се дочистува... ;D

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17504
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Боже поможи ;D

Отсутен t0m1cA

• Сениор
  • Пораки: 3475
Боже поможи ;D

Назад ти е тебе, смеј се :D

Ќе те прашам кога ќе имаш, едно, две...три, прцулчиња позади што ќе треба да седат :D

Јас си нарачав од кај Андреј оригинални Шкода, легнуваат до сите рабови, едвај ги вадиш колку се кнап, раат.