Автор Тема: Што купивте или сакате да си купите за вашите автомобили  (Прочитано 637275 пати)

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29801
    • CARclub.mk
Шшт. Не ме издавај! ;D

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
Тооо!! It's spring time, и јас деновиве треба да ги земам. ;D

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
опинци за предните тркала.. гудијарки... веке втори летни гуми за годинава... откако успеав двете леви да ги преебам во јака дупка. предната се набубри од страна, задната на нагазна површина набубри... кејфои.. не планирани давачки...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6190
  • 69
Машала, си ги изместил скроз.
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен Кољо

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 210
    • MVP Ring
Нови брави за Југцето. Више не мора да го отварам со клучот кој прв ќе ми дојде при рака :D

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Машала, си ги изместил скроз.

скроз богами... мааш во дупка и тоа на тазе испрана кола од кај бушав излегов... малку се брзав и на 50-тина метри пред систина ново дупче, што не го видов, фино лепо со околу 100ка во него и тоа почнав да кочам 2-3 метра пред него, ама замислен бев и тоа бајаги замислен... отсутен од возењето, со паметот бев таму кај што сум тргнат на состанокот... кога лупнав, сватив која банална и глупа почетничка грешка ја направив. само не требаше да кочам и никому ништо... вака, отидоа пари за 2 гуми... јбг... памет за друг пат, малку по концентриран...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен SaseMajstorot

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 508
Нема во тоа памет-не памет....  тоа е глуп рефлекс на сите што ни се случува.Среќа, бандашите останале здрави. Јас на шкодата челичен бандаш го откроив во едно дупче во Бт, а не пак алуминиумски...

Јас вчера се изглупирав со рефлексно кочење, исто така исклучен, се појави кола од десно и коа сум мавнал на кочница сите од ум ги извадив цела колона зад мене.... :$

Си купив гума што ми фалеше за југцето -  Debica Navigator... скоро нова - 100 денари.... секој со среќичката што го служи...
Како Југо нема друго! - и поарно шо нема!

Отсутен DENDE-LANCERED

• Сениор
  • Пораки: 5576
  • LANCER EVO (GreeN EditioN)
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
Kade rasturaat Corsi 2002ra godina?
Potrebna e nadvoresna kvaka za vozacka vrata.
Nezno klikni na; http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html      If you want to have a free ride!

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10990
  • 430i

Се стори.
И на понудените цени дадоа попуст.
Предности и маани за едно 1000 километри. На прво уво, доста тивки, не се осеќа никакво тркалање, како на сличуги  :)

Отсутен FilipM

• Сениор
  • Пораки: 3999
  • Turbo
Sum go pogodil temata

Going into the unknown  8)
I’m so mean, I make medicine sick

Отсутен DENDE-LANCERED

• Сениор
  • Пораки: 5576
  • LANCER EVO (GreeN EditioN)
    • http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html
XL se isplati da se doplati vo sekoj slucaj.
Bi trebalo da se po responsive na volan.

So zdravje da se trkalaat.
Nezno klikni na; http://forum.carclub.mk/index.php/topic,101.0.html      If you want to have a free ride!

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43939
  • Il Moderatore
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Се стори.
И на понудените цени дадоа попуст.
Предности и маани за едно 1000 километри. На прво уво, доста тивки, не се осеќа никакво тркалање, како на сличуги  :)
Честички! Очекувам коментари, пошто и јас сум „во тој правец“ деновиве, само за 18-ки веројатно или 19-ки :D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10990
  • 430i
Симо, првични коментари:

100 км имам пројдено, а вчера ги малтретирав по дождот.
Репер за тест ми е угорницата накај Трнодол, пошто е доста стрмна.
- со Бриџстонките, на пуна гас во втора цело време трекшнот се активираше и џабе ја малтретирав колата. На влажно/мокро немаше теорија да дадам нагло гас, пошто одма накај тротоар ме влечеше.
- со зимските Нокиан, знаеше некогаш само да уклучи трекшн контрол, ама заради димензијата и мекоќата, бара корекции на волан цело време.
- за Ханкоков, од тоа до сега, немам никакви замерки. На суво не ни помисли да пролизга. На мокро само на една крпена нерамнина, светна ТЦ, ама веднаш фати грип. Вчера на дождот, на горна точка 85км/ч дигнав.

За кочење исто, лепи ко задње да му е. АБС во ниеден случај не активираше, а на двапати, намерно сакав да го присилам.

Супер перформанси, само скептик сум дека  ќе траат подолго. Ќе покаже времето :)

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14393
  • Пудингот на шоферството
Gledaj mezeto da se pogodi gumi se menuvaat. ;D
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен martin_bt

• Редовен
  • Пораки: 2512
  • Дете Битолчанче
Си купив средство за кожа од ,,turtle wax,, и искрено не сум нешто импресиониран од резултатот. Некоја ваша препорака за добро средство за рехидратација и чистење на кожни седишта?
Што вредат коњските сили ако зад воланот седи магаре ... ? ;D