Автор Тема: Што купивте или сакате да си купите за вашите автомобили  (Прочитано 636373 пати)

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616

Аутофилтер, 4000ден вкупно. 5литри Топтек 4100 2650, филтер за масло, воздух и клима. Течноста гратис. Годишно редовно освежување.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
Голема благодарност до охриѓанецот Џо за праткава :)

За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Sase_91

• Сениор
  • Пораки: 3892
Едно вакво да лади :)

If everything seems under control, you're not going fast enough.  /  KKBA

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34157
  • Таков е животот... јебига
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Аутофилтер, 4000ден вкупно. 5литри Топтек 4100 2650, филтер за масло, воздух и клима. Течноста гратис. Годишно редовно освежување.

Значи уште има Топтек 4100 а?
Следниот пут јас ќе си купам такво ако има. Ако не ќе зеам 4600. Аирлија контаминирање со дизељ.

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
Ој ти, ќе ти го дојдам под балкон и турирам дизељ на 4000обртај, ќе те чадим на месо. А мачката сива ќе ја направам. Имаше и 4600, тоа е лонглајф, не ми треба тоа. Кај ти рекоа дека не се произведува 4100?

Отсутен Zile

• Легенда
  • Пораки: 7887
  • Плинаш!!!
Си купив кабли за свеќици, бидејки старите светкаа како новогодишна елка  ;D

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43937
  • Il Moderatore

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

И јас земав едно вакво денес, сакам Стилото да го „освежам“, сиротото, одамна не е :)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6190
  • 69
Само многу внимателно со клеј барот. Да не ти падне доле...После проблем...Мене од тоа највише ми е страв...
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен dame

• Сениор
  • Пораки: 3185
    • https://www.facebook.com/pages/Hemisko-I-Poliranje-Na-Vozila/373554479331896
nema probem go djitkas hahahhaa

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
Само многу внимателно со клеј барот. Да не ти падне доле...После проблем...Мене од тоа највише ми е страв...

Го пазиш ко` сапун у војска а? ;D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Присутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29795
    • CARclub.mk

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
Чекаме слики во петок! :)
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17607
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Федерчиња за ballpoint pen на големо? ;D Честитки Класен, прав избор! Си спасил пари со одлично одбран офсет на бандажите и сега нема да те замараме за дистанцери ;D

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore