Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Boshe на 23 Декември 2025, 21:31:30 pmДали имал некој искуство со Авто Сервис Мусли, од Бутел како што гледам е...Ми го пофалија еден комшија дека работел само WAG и бил доста спремен за VW.Да се самоцитирам, или да препорачате саглам мајстор за VW. Sent from my iPhone using Tapatalk
Дали имал некој искуство со Авто Сервис Мусли, од Бутел како што гледам е...Ми го пофалија еден комшија дека работел само WAG и бил доста спремен за VW.
Цитат: Boshe на 24 Декември 2025, 19:19:34 pmЦитат: Boshe на 23 Декември 2025, 21:31:30 pmДали имал некој искуство со Авто Сервис Мусли, од Бутел како што гледам е...Ми го пофалија еден комшија дека работел само WAG и бил доста спремен за VW.Да се самоцитирам, или да препорачате саглам мајстор за VW. Sent from my iPhone using TapatalkЗа Мусли „компани“ не знам, немам исксутво, ама за VW редовно се препорачуваат Митревски во Припор и Саше порано што бил кај Систина, Топ трејд бензинска а сега со нова локација, некој ја праќаше сега брзо.
Сакам да купам некоја навлака за волан или како и да се викат. Што да барам, квалитет, димензија издржливост и тн? Сакам да не бјде некоја дебела туку вака пријатна на рака и за возење.
Цитат: Tiro на 30 Декември 2025, 20:23:49 pmСакам да купам некоја навлака за волан или како и да се викат. Што да барам, квалитет, димензија издржливост и тн? Сакам да не бјде некоја дебела туку вака пријатна на рака и за возење.Само од тие на шиење што се, е сеа треба малку трпение за да се сошие ама изгледа одлично.
Ако би се решил да ставам ваква, би го стружел воланот да го истанчам некој мм, барем да легне фабрика, да не држам кифла в раце на возење.