Здраво, пред 4 месеци купи Рено Меган 2011 .. Колата има проблем со кочниците, углавном има пропадната кочница, кога испуштам воздух кочи 7-8 часа и повторно пропаѓа, го сменив кочниот цилиндар по препорака на други и проблемот не се реши, на мое недоволно истражување ја оденсов колата во Рено сервис во карпош (тогаш незнаев за лошите коментари за сервисот и преварите кои ги прави), муј платив за голем сервис, репарација на турбина, и нова АБС пумпа (ми кажа дека е дефект) платив солено, конкретно пумпата репарирана(демек) ја платив 400е, колата веќе месец дена ми стои во сервисот и цело време ми вади нови проблеми и ме шета, цевки биле запушени, стасала пумпата но била фалична требало друга да пратат. Углавно очигледно е дека колата нема да ми се направи ви скоро време, а поради мојата ситуација колата ми е потребна, и битно многу ми е битно да се направи колата , дали вие знаете некој кој може да го реши тој проблем, или сте имале слични искуства, некој кој нема да ме превари и да ме лаже, ве молам помогнете. Ви благодарам однапред...