Мартинчо не рескирај, иди у Таљански ресторан. Добитна комбинација
Во Скопје одамна немам јадено добра брза храна.
Во таљанскиот треба или пица или тестенини да јадам. Пица в стомак ми срасна више, а за шпагети често не носам доволно пари
Жужу не ме фасцинираше нешто посебно, освен помфритот кој го има во изобилие
Сеа кај Вили следно треба да јадам, да видам што е фалено толку...
Стомак ти е ко мотор, не се тура било какво срање у него
Кинеска храна ти е ко турско уље.
реченица на место.
луѓето треба да јадат храна од поднебјето,регионот од каде што потекнуваат.
немој сега сите да се правите ескими
кинеска,тајландска(пржени лебарки,стоногалки,глувци
...незнам се каква кујна.тоа можеш да пробаш ама да се храниме секој ден-не.
генетски не сме преодредени за такви кујни. имаше еден нутриционист кажуваше убави работи за исхраната.
Јадете што ви прави мерак. Животот е премногу краток за да се одложуваат задоволствата.
немој така.
прашај ги во мекдоналдс на колку време го мењаат зејтинот,исто прашај ги и другите сендвичари што зејтин ставаат и на колку недели го менуваат.
превриван незнаат ни они колку пати=ОТРОВ.
кашкавалот што го ставаат 95% во сендвичари,ресторани е растителен-најефтиниот.