Најбоље бургер во шупакот на светот (Скопје) имаше во Бо-Болинг. Да, во кугланата во Шити Молит. 200-250ден. во зависност од моделот, омилен ми беше Американ оцена 9/10 (нема опција за сланина) имаше и Класик и Бо-Бургер. Ноооо, последен пат (пред 4-5 месеци) кога бев таму, пљеската беше сосема различна од предходно и од тогаш не сум бил. Специјално одев до таму да јадам бургер, иначе избегавам трговски центри и гужвата створена од луѓе со кока колите во рака кои шетаат од досада низ истите.
Голем љубител сум на добар бургер, се заљубив уште во УСА кога бев, јер тогаш тука најбоље беше чичко стоилко. Скоро сите бургери во градов сум ги пробал и уште барам добар бургер како БоБолинг што беше.
Фиш'н Чипс е 7/10, ок за цената (препорака да побарате бургер на денот, го нема во мени а има домашен сос што целосно го менува вкусот). А Бруклински, Тренд, Кантина и остали извикани хипстерско/инстаграмски срања, никако. Киоск беа ок 7/10 додека не ги качија цените. Мекиците од Стража на Рекорд извадија една серија опасно добри бургери. Млечен бар...6/10 ама па ок е цената.
А ова со цениве од 500ден за бургер нека се носат у три лепе, демек месо од мудата на теленцето шо му ги лижела кравата додека цицало, бејби-биф, коби, вагу...к*р се стресе...најшит месо се става во МК, во 90% од пљеските има жили и р'скавици. Згора на тоа ќе шибнат витанез/бајат леб/вештачки компир од ќеса и све у канта. Во Млечен бар пукање тркало патлиџан подебело од плескавицата и тоа онаков розев со дрва у него...ај ок, се вади, ама зашто, бар тоа е лесно да го погодиш.
Најбоље бургер 10/10 имам јадено во Мрчајевци и Лесковац, Србија и тоа за 150-180 динари!