Автор Тема: Храна  (Прочитано 1389933 пати)

Отсутен kimi makedonski

• Сениор
  • Пораки: 3421
  • Хюндай Тюсон
Одг: Храна
« Одговори #8310 на: денес во 16:24:50 »
Во голобала да, ама ако внимателно и пред се' домаќински пазариш, може да поминеш поефти.но отколку во Стоко/КАМ.
Често има акции на одредени производи кои се во моментот поефтини од било каде. А за разновидност на производи, месо, алкохол итн им нема рамен.

За крадење, секаде се случило и не верувам дека било намерно, ама во случајот Мирчев најдобро си знае

Мене во веро на неколку наврати ме имаат добро искрадено пред да осетам.

Купувам сирење на кое не залепиле код и наместо да платам 250 грама на каса го куцнале со основниот бар код и наплатиле за цел килограм. сум платил 400 денари плус од тоа што требало а не ни приметив. тек третиот пат ги осетив.

На неколку пати на производот стои една цена со акција на каса друга цена со разлика од 50тина денари. 3 производи по 50 ете ги 150.

Еднаш ме напнаа за ова и изреагирав на шефицата и најдовми такви производи за околу 500 денари разлика на пазарење од вкупно 3000 денари што процентуално не е малку...

Отсутен kire95

• Редовен
  • Пораки: 2126
Одг: Храна
« Одговори #8311 на: денес во 16:40:35 »
Кажете добра биртија или место, каде можам да порачам добри кебапи.
Ќе ми требаат околу 50 комада.
Локација: Скопје.
Зависи на кој крај целиш ако те влече настрана стар боем во тубарево/скопско поле подобар кебап немам пробано одамна(ако си имал прилика од месара петковски да начекаш свиснки кебап не обичен свински тие ги користат рачунај упола можеш да изедеш од било кој обичен кебап)