Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Simo - Carrier159 на 19 Септември 2025, 08:03:09 amЦитат: Jimny на 19 Септември 2025, 08:01:04 amНе кука веќе ни 2 четвртини бурек толку тенки ги прават, да потребно е уште една четврт догодине ова време таман тепсија цела...на се се штеди а плодна земја пченица колку сакаш... тенкоЦитат: Jimny на 03 Септември 2025, 08:18:46 amВо последно време, секогаш кога јадам бурек имам чувство дека морам да испијам Coca-Cola, инаку ми станува непријатно во желудникот. Иако сменив неколку бурекџилници, пак ми се случува истото. Дали некој друг има слично искуство и дали знае што би можело да значи ова?Дали бапна една Нолпаза пред буречево?😂😂
Цитат: Jimny на 19 Септември 2025, 08:01:04 amНе кука веќе ни 2 четвртини бурек толку тенки ги прават, да потребно е уште една четврт догодине ова време таман тепсија цела...на се се штеди а плодна земја пченица колку сакаш... тенкоЦитат: Jimny на 03 Септември 2025, 08:18:46 amВо последно време, секогаш кога јадам бурек имам чувство дека морам да испијам Coca-Cola, инаку ми станува непријатно во желудникот. Иако сменив неколку бурекџилници, пак ми се случува истото. Дали некој друг има слично искуство и дали знае што би можело да значи ова?Дали бапна една Нолпаза пред буречево?
Не кука веќе ни 2 четвртини бурек толку тенки ги прават, да потребно е уште една четврт догодине ова време таман тепсија цела...на се се штеди а плодна земја пченица колку сакаш... тенко
Во последно време, секогаш кога јадам бурек имам чувство дека морам да испијам Coca-Cola, инаку ми станува непријатно во желудникот. Иако сменив неколку бурекџилници, пак ми се случува истото. Дали некој друг има слично искуство и дали знае што би можело да значи ова?